Close

Telefon nr.: +45 88 80 84 48

E-mail: info@sitesecurity.dk

SÆRLIGT FOR

AUTOBRANCHEN

SITE-SECURITY

- slut med airbag tyveri

Gennem de sidste mange år, har der jævnligt været tyverier af airbags i hele landet. Tyvene går ofte voldsomt til værks og forårsager store ødelæggelser. Har du mødt ind om morgenen til ødelagte biler og tyveri af airbags eller hjul?


Eller vil du bare gerne undgå at blive en del af

statistikken, så har vi løsningen der aktivt

forebygger og forhindrer indbrud på dine biler.

Få SITE-SECURITY

sikret jeres biler i dag!

SITE-SECURITY er en aktiv sikringsløsning, hvilket betyder, at går der en alarm, vil vores egne dedikerede alarmbehandlere indenfor få sekunder reagere og overvåge jeres område.


Kommer der ubudne gæster ind på området, varsler vi med lys og informerer dem, gennem højttalere, at det er privat område. Forlader de ubudne gæster ikke området, kan vi tænde for sirenen og i sidste instans tilkalde vagtpersonale. Fordi det ofte ikke bliver nødvendigt at tilkalde vagtpersonale, kan omkostningerne holdes nede og I undgår indbrud og hærværk på jeres biler.

Udtalelser fra vores kunder i autobranchen

Nellemann anbefaler SITE-SECURITY

"SITE-SECURITY tilbød en samlet pakke, og jeg følte mest tryghed ved den løsning de præsenterede. Det var specielt den bemandede alarmcentral, der hele tiden sidder og holder øje med vores ting, der vejede tungt i vores valg af sikring. Selvfølgelig havde prisen indflydelse, men det vigtigste er, at når vi drejer nøglen og går hjem om aftenen, så sidder der folk og holder øje med vores værdier ude på pladsen. Det gør, at vi kan sove trygt om natten.


Vi har ikke fået stjålet én eneste ting siden vi fik installeret SITE-SECURITY. Vi har været så tilfredse med det, at vi har udvidet med en løsning i vores afdeling i Roskilde. Det giver en stor tryghed at vi kan gå fra pladsen velvidende om, at der sidder folk og holder øje med vores værdier for os"


Jørgen Gravgaard, adm. direktør

Nellemann A/S

Nellemann A/S started med en enkelt Site-Security løsning i deres afdeling i Århus. Sidenhen er det blevet til en enhed i Roskilde afdelingen og en udvidet løsning i Århus.

Nellemann anbefaler Site-Security

Semler anbefaler SITE-SECURITY

"Vi undersøgte markedet for alarmløsninger, og det virkede både besværligt og dyrt at få et nyt system bygget ind. Da vi opdage SITE-SECURITY besluttede vi, at vi ville prøve det for en periode. Prisen var rimelig, og vi kunne opsige samarbejdet, hvis det ikke fungerede. Systemet blev stillet op uden problemer, jeg skulle ikke gøre noget – og så har det bare kørt siden. Vi vælger at handle forebyggende og overvåge vores forretning og omgivende arealer ved hjælp af SITE-SECURITY for at beskytte vores produkter og skabe tryghed for de kunder, der har deres bil stående hos os. Siden vi fik SITE-SECURITY , har vi ikke fået stjålet noget - overhovedet. Det har sparet os for en masse ærgrelser og for rigtig mange penge,"


Brian B Nielsen, Servicechef

Semler Retail, Risskov

Gentagne tilfælde af hærværk og indbrud på parkeringspladsen og et alarmsystem, som skulle opgraderes, fik Semler Retail i Risskov ved Århus til at kigge efter et nyt alarmsystem.

"For Autohuset Vestergaard var SITE-SECURITY det oplagte valg til sikring af vores nyvognsgård for at forhindre tyveri og hærværk på de nye biler. Tilstedeværelsen af SITE-SECURITY har i sig selv en præventiv og afskrækkende effekt, og samtidig er det en proaktiv løsning, da der kommunikeres direkte fra enheden med de ubudne gæster. Det er en stor fordel for os, at SITE-SECURITY er en løbend investering, hvor vi ikke binder likviditeten, og hvor vi over kort tid kan se en positiv effekt. Med SITE-SECURITY har vi fået en fleksibel løsning, der lever op til forventninger, og som matcher vores behov til fulde."

Lasse Møldrup, Biløkonom
Autohuset Vestergaard

Som så mange andre bilforhandlere har Autohuset Vestergaard lidt under indbrud i deres nyvognsgård, hvor der er blevet stjålet airbags fra deres nye biler. Autohuset savnede en allround sikrings-løsning, der hverken var dyr i tid eller i kroner og ører, og her kunne SITE-SECURITY levere.

Autohuset Vestergaard anbefaler SITE-SECURITY

Ejner Hessel anbefaler SITE-SECURITY

Historien mellem Ejner Hessel og SITE-SECURITY startede med det kedelige faktum at Ejner Hessel A/S var godt og grundig træt af ubudne gæster, der stjal og udøvede hærværk på deres biler.

"Der er uhyggelig meget tyveri i bilbranchen. Og det værste er næsten, alt den hærværk der er i forbindelse med tyveri. Fx. når der bliver stjålet hjul, så bliver bilen efterladt på bremseklodserne, hvilke er ødelæggende. Der har ikke været indbrud der hvor vi har SITE-SECURITY, men det har været forsøgt et par gange. Heldigvis har alarmbehandlerne reageret meget hurtigt, så tyvene er blevet skræmt væk inden de kunne nå at tage noget. Jeg vil sige, at det er den store fordel ved SITE-SECURITY, deres reaktionstider er imponerende.


Vi er meget glade for SITE-SECURITY, især på de store pladser der ikke er hegnet ind. Det er en kæmpe fordel at alarmbehandlerne kan vurdere om det er en bandit eller en kunde, den service får vi ikke andre steder. Jeg har allerede anbefalet SITE-SECURITY til andre, og jeg gør det gerne igen."

Morten Christensen, Kvalitetschef
Ejner Hessel, Brande

All-inclusive løsning

Hos SITE-SECURITY sætter vi en ære i at levere en samlet løsning der matcher dine behov. Du skal ikke længere have fat i et hav af samarbejdspartnere eller bøvle med uigennemskuelige priser.

  • Du er altid opdateret om hændelser på pladsen
  • Ingen likvidtetsbinding eller forældelse af dine overvågningssystemer
  • Én samarbejdspartner, der klarer alle opgaver
  • Øjeblikkelig reaktion ved alarmer fra eget dedikeret overvågnings-personale
  • Vi leverer og konfigurerer - og kører ikke før det virker

Så dyrt er indbrud for bilforhandlere

Ifølge Autobranchen Danmark...

...har der alene i 2012-2013 været 415 indbrud hos bilforhandlere. Hver gang er det gået ud over ca. 10 biler, og det koster 25.000 kr. at sætte hver bil i stand igen, da bilerne tit er totalskadede.

Vores ekspert Lasse
sidder klar ved telefonen

Ring nu på tlf. 88 80 84 48

SiteSecurity er specialister inden for pladsovervågning, og vi kan hurtigt sammensætte den helt rigtige løsning til dig.

Kontakt os

Eller få os til at ringe dig op...

Vi glæder os til at høre fra dig!