Close

Telefon nr.: +45 88 80 84 48

E-mail: info@sitesecurity.dk

SÆRLIGT FOR

BYGGEBRANCHEN

SITE-SECURITY områdesikrer mange byggepladser

Byggeprojekter

SITE-SECURITY har løst opgaver for flere byggepladser og kan sikre alle typer byggeprojekter. Nedenfor er et udpluk af de byggepladser hvor SITE-SECURITY har områdesikret og overvåget pladsen.

Nedgravning af kabler

Stillads

VIA Campus byggeri

Helhedsplan Gellerup

Motorvejsbyggeri

Husbyggeri

Festivaller

Havne

P. Olesen anbefaler SiteSecurity

"Vi ville have en løsning, hvor vi i et lokalt område  kunne overvåge vores maskiner. Vi ville gerne forebygge eventuelle problemer, og i løbet af de sidste 14 dage er der gået nogle alarmer, men der er endnu ikke blevet stjålet noget. Så det virker som det skal."
- Kenneth Olesen, Entrepriseleder

Einar Kornerup anbefaler SITE-SECURITY

"Det er ikke unormalt at der kan være adskillige tyverier på samme byggeplads. Efter at vi har fået installeret SITE-SECURITY har der ikke været et eneste tyveri. Løsningen er meget fleksibel og kan hurtigt installeres, så det er nemt for os at sikre et nyt område, også selvom det er for en kortere periode. Det er ikke sidste gang vi samarbejder med SITE-SECURITY"
- Simon Astley-Kristensen, Byggeleder hos Einar Kornerup

Barslund anbefaler SITE-SECURITY

"Man kan kun kalde det en succes for der har ikke været et eneste tyveri mens SITE-SECURITY har været installeret. Det hele har fungeret meget professionelt, vi har ikke selv skulle stå for noget vedrørende installationen. Der vil helt klart komme andre opgaver hvor SITE-SECURITY skal i spil igen. På store byggepladser vil der i perioder være materiale der står for sig selv, og hvor det giver rigtig god mening med SITE-SECURITY"
- Martin Rye Ustrup, Afdelingsleder hos Barslund

Udtalelser fra vores kunder i byggebranchen

Sådan områdesikrer SITE-SECURITY byggepladsen

Tre hurtige fordele ved SITE-SECURITY

Mobilsikring til byggepladser

  •     Nemt at installere på byggepladsen
  •     Flyttes rundt efter behov
  •     Lejes på månedsbasis

SITE-SECURITY er en mobilsikring til byggepladser. Vores unikke løsninger kan flyttes efter behov og kan derfor altid placeres præcis der hvor byggepladsen er allermest sårbar.

Alarmsikring til stilladser

SITE-SECURITY standser stillads tyveri proaktivt

Når man opsætter et stillads foran lejligheder og kontorbygninger, bliver det hurtigt meget nemt for indbrudstyve at komme ind gennem et vindue, hvilket kan skabe utrygge beboere og medarbejdere.


Med SITE-SECURITY bliver både stilladset og bygningen beskyttet 24 timer i døgnet.

Kontakt os

Vores ekspert Lasse er klar til at hjælpe dig.

Tlf. 88 80 84 48

SiteSecurity er specialister inden for pladsovervågning, og vi kan hurtigt sammensætte den helt rigtige løsning til dig.