Telefon nr.: +45 88 80 84 48

E-mail: info@sitesecurity.dk

SITE-SECURITY

- seneste nyt

Den nye Horizon er landet

Slut med tyveri fra jeres skurby

Vi lancerer i dag vores nye løsning til sikring af skurbyen: Horizon. Fra i dag af er det slut med at få stjålet værdier fra skurbyen og mandskabsvogne. Den nye Horizon er landet, og det betyder sikker byggeplads overvågning ved skurbyen - og resten pladsen i nærheden. Det er vigtig at kunne gå fra pladsen velvidende, at der sidder personer og holder øje med ens egendele efter lukketid. Det skaber tryghed, og så undgår man slemme overraskelser når man møder ind næste morgen.


Med Horizon vil fremmede personer der nærmer sig området blive varslet igennem højtalerne. De vil blive informeret om, at området er lukket og afsikret, og at de bedes forlade området. Sker det ikke, så tænder vores alarmpersonale for sirenen og hvis nødvendigt, tilkalder vi en vagt til stedet.


Det indbyggede LED lys kan også bruges som arbejdsbelysning i området efter behov.Skurbysikring som aldrig nogensinde før


Horizon monteres direkte oven på en skurby, og rækker derfor langt op i luften og giver det fulde overblik over pladsen. Det betyder at hverken maskiner, containere, indelåst værktøj eller parkede biler er i farezonen for at blive pillet ved efter lukketid. Skurby sikring har aldrig været lettere. Undgå at skulle investere i et hav af trykcensorer, bevægelsescensorer, indvendig sikring i alle rum og alarmer - Horizon sørger for at der slet ikke komme nogen i nærheden af skurbyen.

Sikring af skurby
Horizon

Kalenderfunktion til online frakobling

Vi har netop introduceret vores nye kalenderfunktion i vores online frakoblingssystem. Her kan man vælge de tidsrum og datoer systemet skal koble fra i og hvornår det skal koble til igen.


Mere fleksibilitet til at planlægge

Det er nu endnu lettere at planlægge overarbejde og andre aktiviteter udenfor pladsens normale lukketid. Med kalenderen kan man både bestemme enkelte datoer og faste dage for, hvornår systemet skal koble fra i bestemte perioder.


Skal man eksempelvis have overarbejde, service besøg, leverancer eller andre aktiviteter udenfor normal tid, indstiller man blot dato og tid i kalenderen online til at imødekomme det.

Nye funktioner: Automatisk e-mail ved strømsvigt og mulighed for at oprette medarbejdere til frakobling

Det går stærkt hos SITE-SECURITY og vi udvider konstant vores systemer med nye funktionaliteter, så det hele tiden bliver smartere og lettere at bruge vores løsninger. Vi har i den seneste tid introduceret to nye funktioner, og der er flere på vej!


Automatisk notifikations e-mail ved strømsvigt

Vores enheder sender nu automatisk e-mails ud i tilfælde af strømsvigt. Skulle uheldet på pladsen være ude, så giver vores enheder nu med det samme besked. Effektiv områdeovervågning er kun effektiv så længe at det rent faktisk kører, nu kan man med det samme reagere hvis der skulle være sket noget med strømmen ude på pladsen.


Vores kunder skal trygt kunne forlade området, velvidende at systemet altid holder øje med værdierne. Denne nye funktion skal være med til at sikre en endnu højere oppetid end vi allerede i forvejen har på områderne og byggepladserne.


Opret dine medarbejdere til frakobling

Det er nu muligt at oprette medarbejdere i vores frakoblingssystem. Dette gøres via vores loginportal, hvor vores kunder kan oprette deres egne medarbejdere i systemet. Ved at oprette medarbejdere i systemet, kan vores kunder selv vælge hvilke medarbejdere der skal have adgang til hvilke enheder. Medarbejderne kan efter opsætningen frakoble alarmen på de enheder de er tilføjet når det passer dem.


Det er vigtigt for os at vores kunder selv har friheden til at styre hvornår områdesikringen skal køre. Ved at kunne oprette medarbejdere i frakoblingssystemet, kan man nu deles om hvornår alarmen skal slås fra.


Hærværk og indbrud hos autoforhandlere

Sidst i december fik vi så igen et opkald fra en anden autoforhandler. Denne gang i Tilst.

Her var der ikke stjålet noget, men til gengæld var der begået hærværk på 34 biler. Samlet set var der skader for flere millioner kroner.

Det er svært at forstå hvad der får mennesker til at begå hærværk, men vi er glade for at vi nu kan være med til at forhindre både det og tyverier i fremtiden hos disse forhandlere.

Vi oplever desværre en stigning af indbrud og hærværk begået mod autoforhandlere.

I starten af december blev vi kontaktet af en autoforhandler på Mors. Han var mødt ind på arbejde og opdagede af der i løbet af natten var blevet stjålet airbags til en værdi af kr. 375.000,-

Det er ikke bare en omkostelig affære som ikke er særlig rar at skulle igennem forsikringen med, det er også en rigtig ubehagelig oplevelse at møde ind til og mange timers oprydning bagefter.

Indbrud hos autoforhandler

December er en travl måned for de fleste, desværre også for indbrudstyve. SITE-SECURITY har skræmt ubudne gæster væk fra sikret områder over 40 gange, bare i december. Heldigvis er det ofte nok at tænde for sirenen, men nogle gange må vi også tilkalde vagten og politiet.


Her er et eksempel hvor en person prøver at stjæle airbags fra en autoforhandler, vi varsler ham, men han forlader ikke området, så vi tilkalder vagten og politiet, og så får tyven travlt med at komme væk.

Velkommen til SITE-SECURITY

NOVEMBER 2016

SIXT i Københavns lufthavn ønsker en bedre sikring af deres område, både indenfor og udenfor.


Vi er glade for at have fået dem som kunder, og ser frem til et godt samarbejde.

OKTOBER 2016

M. J. ERIKSSON har længe været kunde hos os, men i oktober blev endnu en byggeplads områdesikret af SITE-SECURITY.

Tak for tilliden, og sig endelig til hvis I skal have sikret flere byggepladser.

Hvad siger medierne?

"Byggepladser er meget svære at sikre, og det har tyvene desværre også fundet ud af. Det er et stort problem, som kun er blevet større de sidste år, hvor vi dagligt hører om nye tyverier. Derfor er det vigtigt at have et system, der aktivt griber ind, når der sker noget på pladsen, så man ikke først opdager det dagen efter, når det er for sent"
Læs mere her

"Det er det eneste produkt af sin slags på markedet. Andre steder har man passive kameraer, men her er der en aktiv person, som reagerer og kan tilkalde personale, det sekund der sker noget. Det er en essentiel egenskab i en tid, hvor tyveriet er stigende i byggebranchen."
Læs mere her

"SITE-SECURITY er et mobilt overvågningssystem, med påmonterede kameraer, højttalere, lys og alarmer. Systemet kan nemt flyttes rundt på pladsen, som byggeriet skrider frem. Det særlige er, at der i den anden ende sidder vagtpersonale og overvåger kameraerne live."
Læs mere her

"SITE-SECURITY i Esbjerg breder sig hos de danske autoforhandlere med mobil sikringsløsning. Tyvene skræmmes simpelthen væk..."
Læs mere her

 

Motor-Magasinet skrev i oktober 2016 en fin artikel om SITE-SECURITY, med overskriften:

Slut med airbag-tyverier

Ældre artikler

ALT OM TEKNIK