Close

Telefon nr.: +45 88 80 84 48

E-mail: info@sitesecurity.dk

SITE-SECURITY

- presseomtale

Bemandet alarmcentral skræmmer biltyvene væk

Nellemann sætter en effektiv stopper for tyveri med aktiv overvågning

FOREBYGGELSE 

Det er ikke nogen hemmelighed, at autoforhandlere generelt er meget udsatte for hærværk og tyveri. Det vil Jørgen Gravgaard, adm. direktør hos Nellemann A/S, gerne skrive under på:

- Vi har været meget plaget af tyveri rundt på vores pladser. Især inden for airbags og andre kostbare dele har vi været ramt. Det var en meget kedelig statistik og en dyr affære. Penge, jeg i virkeligheden hellere ville bruge på vores medarbejdere, fortæller direktøren for den store bilkoncern.

   Jørgen Gravgaard ledte rundt i markedet efter en ny løsning for at få vendt statistikken:

   - Vi kiggede rundt i markedet for at se, hvordan vi kunne komme problemet til livs. Vi har både forsøgt med vagtrunder og elektrisk hegn
rundt om pladsen, hvilket slet ikke har virket. Vi har oplevet, at de simpelthen bare garvede sig under vores hegn for at bryde ind på pladsen. Det var en dyr investering , der ikke havde nogen effekt, siger han.


Bemandet alarmcentral


Efter at have forsøgt sig med flere forebyggende tiltag, kom Jørgen Gravgaard i kontakt med direktør Lasse Østergaard-Jensen fra Site-Security. - Jeg kom i kontakt med Lasse Østergaard-Jensen som tilbød aktiv sikring på pladsen. Det var især den bemandede alarmcentral, der hele tiden sidder og holder øje med vores ting, der vejede tungt i vores valg af sikring, fortæller Jørgen Gravgaard.


Aktiv sikring betyder, at der konstant sidder personer og holder øje med et område. Sikringen bliver dermed præventiv, fordi der kan reageres med varslinger og tilkaldes vagter, mens episoden sker, i modsætningen til konventionel overvågning, der kun har en opklarende virkning.


Et markant fald i indbrud


Nellemann A/S oplevede et market fald i indbrud på pladsen efter Site-Security systemet kom op og køre:


- Vi har ikke fået stjålet én eneste ting, siden vi fik installeret Site-Security. Vi har været så tilfredse med det, at vi har udvidet med en løsning i vores afdeling i Roskilde. Det giver en stor tryghed at vi kan gå fra pladsen, velvidende at der sidder folk og holder øje med vores værdier for os, bemærker Jørgen Gravgaard.


Forhandlerne har fået nok

Gentagne indbrud og store følgeskader på biler er blevet en kendsgerning for danske bilforhandlere, der de seneste par år har oplevet at tyvene bliver mere hensynsløse og effektive.


- De ved præcist, hvilket mærker og dele de går efter. Ofte har tyvene været på besøg i dagstimerne for at gøre sig overblik over pladsen med biler, fortæller Lasse Østergaard-Jensen.


- De går meget professionelt til værks, og det kræver et sikkerhedssystem, der kan reagere på få sekunder. Vi har rigtigt mange forhandlere, der ligesom Nellemann simpelthen har fået nok af tyveri og hærværk. Kernen i vores produkter er forebyggelse frem for helbredelse. Ved at være på pletten, så snart vi opdager noget mistænktsomt ude på pladsen, sidder vi allerede klar til at reagere, siger Lasse Østergaard-Jensen


- Vi har både store forhandlere som Nellemann, der har oplevet Site-Security effekten på egen krop, men vi har også løsninger, hvor de mindre og mellemstore forhandlere kan være med - også til rimelige priser. Sikkerhed behøver nemlig hverken være dyrt eller besværligt, bemærker han.

"Byggepladser er meget svære at sikre, og det har tyvene desværre også fundet ud af. Det er et stort problem, som kun er blevet større de sidste år, hvor vi dagligt hører om nye tyverier. Derfor er det vigtigt at have et system, der aktivt griber ind, når der sker noget på pladsen, så man ikke først opdager det dagen efter, når det er for sent"
Læs mere her

"Det er det eneste produkt af sin slags på markedet. Andre steder har man passive kameraer, men her er der en aktiv person, som reagerer og kan tilkalde personale, det sekund der sker noget. Det er en essentiel egenskab i en tid, hvor tyveriet er stigende i byggebranchen."
Læs mere her

"SITE-SECURITY er et mobilt overvågningssystem, med påmonterede kameraer, højttalere, lys og alarmer. Systemet kan nemt flyttes rundt på pladsen, som byggeriet skrider frem. Det særlige er, at der i den anden ende sidder vagtpersonale og overvåger kameraerne live."
Læs mere her

"SITE-SECURITY i Esbjerg breder sig hos de danske autoforhandlere med mobil sikringsløsning. Tyvene skræmmes simpelthen væk..."
Læs mere her

 

Motor-Magasinet skrev i oktober 2016 en fin artikel om SITE-SECURITY, med overskriften:

Slut med airbag-tyverier

Ældre artikler

ALT OM TEKNIK