Close

Referencer

Her finder du en række referencer fra vores samarbejdspartnere.

Telefon nr.: +45 88 80 84 48

E-mail: info@sitesecurity.dk

Einar Kornerup anbefaler SITE-SECURITY

"Det er ikke unormalt at der kan være adskillige tyverier på samme byggeplads. Efter at vi har fået installeret SITE-SECURITY har der ikke været et eneste tyveri. Løsningen er meget fleksibel og kan hurtigt installeres, så det er nemt for os at sikre et nyt område, også selvom det er for en kortere periode. Det er ikke sidste gang vi samarbejder med SITE-SECURITY"


Simon Astley-Kristensen, Byggeleder

Einar Kornerup A/S

Referencer fra byggebranchen

Barslund anbefaler SITE-SECURITY

"Man kan kun kalde det en succes for der har ikke været et eneste tyveri mens SITE-SECURITY har været installeret. Det hele har fungeret meget professionelt, vi har ikke selv skulle stå for noget vedrørende installationen. Der vil helt klart komme andre opgaver hvor SITE-SECURITY skal i spil igen. På store byggepladser vil der i perioder være materiale der står for sig selv, og hvor det giver rigtig god mening med SITE-SECURITY"


Martin Rye Ustrup, Afdelingsleder

Barslund A/S

P. Olesen & Sønner A/S

"Vi ville have en løsning, hvor vi i et lokalt område kunne overvåge vores maskiner. Vi ville gerne forebygge eventuelle problemer, og i løbet af de sidste 14 dage er der gået nogle alarmer, men der er endnu ikke blevet stjålet noget. Så det virker som det skal."


Kenneth Olesen, Entrepriseleder

P. Olesen og Sønner A/S

Et udpluk af vores kunder fra byggebranchen

Referencer fra autobranchen

"For Autohuset Vestergaard var SITE-SECURITY det oplagte valg til sikring af vores nyvognsgård for at forhindre tyveri og hærværk på de nye biler. Tilstedeværelsen af SITE-SECURITY har i sig selv en præventiv og afskrækkende effekt, og samtidig er det en proaktiv løsning, da der kommunikeres direkte fra enheden med de ubudne gæster.


Det er en stor fordel for os, at SITE-SECURITY er en løbend investering, hvor vi ikke binder likviditeten, og hvor vi over kort tid kan se en positiv effekt. Med SITE-SECURITY har vi fået en fleksibel løsning, der lever op til forventninger, og som matcher vores behov til fulde."

Lasse Møldrup, Biløkonom
Autohuset Vestergaard

Som så mange andre bilforhandlere har Autohuset Vestergaard lidt under indbrud i deres nyvognsgård, hvor der er blevet stjålet airbags fra deres nye biler. Autohuset savnede en allround sikrings-løsning, der hverken var dyr i tid eller i kroner og ører, og her kunne SITE-SECURITY levere.

Semler anbefaler SITE-SECURITY

"Vi undersøgte markedet for alarmløsninger, og det virkede både besværligt og dyrt at få et nyt system bygget ind. Da vi opdage SITE-SECURITY besluttede vi, at vi ville prøve det for en periode. Prisen var rimelig, og vi kunne opsige samarbejdet, hvis det ikke fungerede. Systemet blev stillet op uden problemer, jeg skulle ikke gøre noget – og så har det bare kørt siden. Vi vælger at handle forebyggende og overvåge vores forretning og omgivende arealer ved hjælp af SITE-SECURITY for at beskytte vores produkter og skabe tryghed for de kunder, der har deres bil stående hos os. Siden vi fik SITE-SECURITY , har vi ikke fået stjålet noget - overhovedet. Det har sparet os for en masse ærgrelser og for rigtig mange penge,"


Brian B Nielsen, Servicechef

Semler Retail, Risskov

Gentagne tilfælde af hærværk og indbrud på parkeringspladsen og et alarmsystem, som skulle opgraderes, fik Semler Retail i Risskov ved Århus til at kigge efter et nyt alarmsystem.

Autohuset Vestergaard anbefaler SITE-SECURITY

Ejner Hessel anbefaler SITE-SECURITY

"Der er uhyggelig meget tyveri i bilbranchen. Og det værste er næsten, alt den hærværk der er i forbindelse med tyveri. Fx. når der bliver stjålet hjul, så bliver bilen efterladt på bremseklodserne, hvilke er ødelæggende. Der har ikke været indbrud der hvor vi har SITE-SECURITY, men det har været forsøgt et par gange. Heldigvis har alarmbehandlerne reageret meget hurtigt, så tyvene er blevet skræmt væk inden de kunne nå at tage noget. Jeg vil sige, at det er den store fordel ved SITE-SECURITY, deres reaktionstider er imponerende.


Vi er meget glade for SITE-SECURITY, især på de store pladser der ikke er hegnet ind. Det er en kæmpe fordel at alarmbehandlerne kan vurdere om det er en bandit eller en kunde, den service får vi ikke andre steder. Jeg har allerede anbefalet SITE-SECURITY til andre, og jeg gør det gerne igen."


Morten Christensen, Kvalitetschef

Ejner Hessel, Brande

Historien mellem Ejner Hessel og SITE-SECURITY startede med det kedelige faktum at Ejner Hessel A/S var godt og grundig træt af ubudne gæster, der stjal og udøvede hærværk på deres biler. 

Nellemann anbefaler SITE-SECURITY

"SITE-SECURITY tilbød en samlet pakke, og jeg følte mest tryghed ved den løsning de præsenterede. Det var specielt den bemandede alarmcentral, der hele tiden sidder og holder øje med vores ting, der vejede tungt i vores valg af sikring. Selvfølgelig havde prisen indflydelse, men det vigtigste er, at når vi drejer nøglen og går hjem om aftenen, så sidder der folk og holder øje med vores værdier ude på pladsen. Det gør, at vi kan sove trygt om natten.


Vi har ikke fået stjålet én eneste ting siden vi fik installeret SITE-SECURITY. Vi har været så tilfredse med det, at vi har udvidet med en løsning i vores afdeling i Roskilde. Det giver en stor tryghed at vi kan gå fra pladsen velvidende om, at der sidder folk og holder øje med vores værdier for os"


Jørgen Gravgaard, adm. direktør

Nellemann A/S

Nellemann A/S started med en enkelt Site-Security løsning i deres afdeling i Århus. Sidenhen er det blevet til en enhed i Roskilde afdelingen og en udvidet løsning i Århus.

Nellemann anbefaler Site-Security