Close

Referencer til autobranchen

KUNDECASES FRA AUTOBRANCHEN

Ejner Hessel anbefaler SITE-SECURITY

"Der er uhyggelig meget tyveri i bilbranchen. Og det værste er næsten, alt den hærværk der er i forbindelse med tyveri. Fx. når der bliver stjålet hjul, så bliver bilen efterladt på bremseklodserne, hvilke er ødelæggende. Der har ikke været indbrud der hvor vi har SITE-SECURITY, men det har været forsøgt et par gange. Heldigvis har alarmbehandlerne reageret meget hurtigt, så tyvene er blevet skræmt væk inden de kunne nå at tage noget. Jeg vil sige, at det er den store fordel ved SITE-SECURITY, deres reaktionstider er imponerende.


Vi er meget glade for SITE-SECURITY, især på de store pladser der ikke er hegnet ind. Det er en kæmpe fordel at alarmbehandlerne kan vurdere om det er en bandit eller en kunde, den service får vi ikke andre steder. Jeg har allerede anbefalet SITE-SECURITY til andre, og jeg gør det gerne igen."


Morten Christensen, Kvalitetschef

Ejner Hessel, Brande

Historien mellem Ejner Hessel og SITE-SECURITY startede med det kedelige faktum at Ejner Hessel A/S var godt og grundig træt af ubudne gæster, der stjal og udøvede hærværk på deres biler. 

"For Autohuset Vestergaard var SITE-SECURITY det oplagte valg til sikring af vores nyvognsgård for at forhindre tyveri og hærværk på de nye biler. Tilstedeværelsen af SITE-SECURITY har i sig selv en præventiv og afskrækkende effekt, og samtidig er det en proaktiv løsning, da der kommunikeres direkte fra enheden med de ubudne gæster.


Det er en stor fordel for os, at SITE-SECURITY er en løbend investering, hvor vi ikke binder likviditeten, og hvor vi over kort tid kan se en positiv effekt. Med SITE-SECURITY har vi fået en fleksibel løsning, der lever op til forventninger, og som matcher vores behov til fulde."

Lasse Møldrup, Biløkonom
Autohuset Vestergaard

Som så mange andre bilforhandlere har Autohuset Vestergaard lidt under indbrud i deres nyvognsgård, hvor der er blevet stjålet airbags fra deres nye biler. Autohuset savnede en allround sikrings-løsning, der hverken var dyr i tid eller i kroner og ører, og her kunne SITE-SECURITY levere.

Semler anbefaler SITE-SECURITY

"Vi undersøgte markedet for alarmløsninger, og det virkede både besværligt og dyrt at få et nyt system bygget ind. Da vi opdage SITE-SECURITY besluttede vi, at vi ville prøve det for en periode. Prisen var rimelig, og vi kunne opsige samarbejdet, hvis det ikke fungerede. Systemet blev stillet op uden problemer, jeg skulle ikke gøre noget – og så har det bare kørt siden. Vi vælger at handle forebyggende og overvåge vores forretning og omgivende arealer ved hjælp af SITE-SECURITY for at beskytte vores produkter og skabe tryghed for de kunder, der har deres bil stående hos os. Siden vi fik SITE-SECURITY , har vi ikke fået stjålet noget - overhovedet. Det har sparet os for en masse ærgrelser og for rigtig mange penge,"


Brian B Nielsen, Servicechef

Semler Retail, Risskov

Gentagne tilfælde af hærværk og indbrud på parkeringspladsen og et alarmsystem, som skulle opgraderes, fik Semler Retail i Risskov ved Århus til at kigge efter et nyt alarmsystem.

Autohuset Vestergaard anbefaler SITE-SECURITY