Close

Referencer til byggebranchen

Einar Kornerup anbefaler SITE-SECURITY

"Det er ikke unormalt at der kan være adskillige tyverier på samme byggeplads. Efter at vi har fået installeret SITE-SECURITY har der ikke været et eneste tyveri. Løsningen er meget fleksibel og kan hurtigt installeres, så det er nemt for os at sikre et nyt område, også selvom det er for en kortere periode. Det er ikke sidste gang vi samarbejder med SITE-SECURITY"


Simon Astley-Kristensen, Byggeleder

Einar Kornerup A/S

Kundecases fra byggebranchen

Barslund anbefaler SITE-SECURITY

"Man kan kun kalde det en succes for der har ikke været et eneste tyveri mens SITE-SECURITY har været installeret. Det hele har fungeret meget professionelt, vi har ikke selv skulle stå for noget vedrørende installationen. Der vil helt klart komme andre opgaver hvor SITE-SECURITY skal i spil igen. På store byggepladser vil der i perioder være materiale der står for sig selv, og hvor det giver rigtig god mening med SITE-SECURITY"


Martin Rye Ustrup, Afdelingsleder

Barslund A/S

P. Olesen & Sønner A/S

"Vi ville have en løsning, hvor vi i et lokalt område kunne overvåge vores maskiner. Vi ville gerne forebygge eventuelle problemer, og i løbet af de sidste 14 dage er der gået nogle alarmer, men der er endnu ikke blevet stjålet noget. Så det virker som det skal."


Kenneth Olesen, Entrepriseleder

P. Olesen og Sønner A/S

Et udpluk af vores kunder fra byggebranchen