I'm a title. Click here to add your own text and edit me.

EN PROAKTIV LØSNING MOD TYVERI PÅ BYGGEPLADSER

”I starten gik alarmen ofte, men SITE-SECURITY fik altid folk til at forlade område, uden af vi skulle betale for en vagt. De sidste to uger har det været mere roligt, så løsningen virker som den skal” 

34525171-0-SS-Ikon-02.png

Einar Kornerup A/S har i dag ca. 15-20 byggesager i Danmark, og de oplever ofte, at der er ubudne gæster og ting der forsvinder på deres byggepladser. ”Det er ikke unormalt at der kan være adskillige tyverier på samme byggeplads”, siger Simon Astley-Kristensen, byggeleder hos Einar Kornerup A/S.

 

Simon blev gjort opmærksom på SITE-SECURITY gennem en samarbejdspartner, og besluttede, at det kunne være interessant for ham og hans kollegaer at høre mere om hvad SITE-SECURITY kunne gøre for at minimere tyverier på deres byggepladser. Efter en gennemgang af de forskellige løsninger, valgte Einar Kornerup A/S at få installeret produktet ONE og OBSERVER.

 

”Da først vi havde besluttet hvilken løsning vi skulle have, gik det meget hurtigt med installationen. Vi skulle bare definere hvilke områder der skulle sikres, og så blev det hele ellers ordnet for os”, fortæller Simon.

 

Det er nu 3 måneder siden at Einar Kornerup A/S fik installeret SITE-SECURITY, og i den periode har der ikke været et eneste tyveri. ”I starten gik alarmen ofte, men SITE-SECURITY fik altid folk til at forlade område, uden af vi skulle betale for en vagt. De sidste to uger har det været mere roligt, så løsningen virker som den skal.”  

 

Einar Kornerup A/S har besluttet at benytte SITE-SECURITY på byggepladsen i hele perioden byggeriet står på. De ser også en mulighed i at benytte løsningen fremover i andre byggesager, særligt i de perioder hvor de er ekstra sårbare.

 

”Løsningen er meget fleksibel og kan hurtigt installeres, så det er nemt for os at sikre et nyt område, også selvom det er for en kortere periode. Det er ikke sidste gang vi samarbejde med SITE-SECURITY”, afslutter Simon Astley-Kristensen.

10079388-0-DSC00048.JPG
1549053947-5582453-87x86-EK-logo-farve--

Om Einar Kornerup A/S:

Einar Kornerup A/S er blandt de større husbygningsentreprenører i Danmark.

Firmaet blev grundlagt i 1907 af Einar Kornerup, og har gennem årene stået for blandt andet bygningen af Nationalmuseet og opførelsen af Frederiksberg Rådhus.

 

Koncernens aktiviteter er fordelt på 4 datterselskaber:

 

  • Entreprenørfirmaet Einar Kornerup A/S (EEK)

  • Einar Kornerup Jylland A/S (EKJ)

  • EK-Materiel A/S (EKM)

  • EK-Ejendomsadministration A/S (EKA)

Læs mere om Einar Kornerup A/S

SITE-SECURITY Observer i sit rette element  på en Einar Kornerup A/S byggeplads

SS_Ikoner.png