I'm a title. Click here to add your own text and edit me.

Bandit eller kunde

”Vi er meget glade for SITE-SECURITY, især på de store pladser der ikke er hegnet ind. Det er en kæmpe fordel at alarmbehandlerne kan vurdere om det er en bandit eller en kunde, den service får vi ikke andre steder. Jeg har allerede anbefalet SITE-SECURITY til andre, og jeg gør det gerne igen.”

34525171-0-SS-Ikon-02.png

Historien mellem Ejner Hessel A/S og SITE-SECURITY startede med det kedelige faktum at Ejner Hessel A/S var godt og grundig træt af ubudne gæster, der stjal og udøvede hærværk på deres biler. Det er nu ved at være ét år siden, at de startede op med SITE-SECURITY.

 

”Vi var temmelig plaget af tyverier og er det stadigvæk på de pladser hvor vi ikke har SITE-SECURITY. Tyvene virker til at være meget bevidste om hvor der er kameraer, så det er en fordel for os, at SITE-SECURITY er så synlig. Så må vi leve med at den ikke er så pæn”, siger Morten Christensen, kvalitetschef hos Ejner Hessel, med et smil.

Morten oplever, at det er svært at holde tyvene væk, da de er frække nok til at grave sig under hegn og hurtige til at slå til på områder der ikke er overvåget. Det er primært hjul og partikelfilter fra varebiler som tyvene går efter.

 

”Der er generelt uhyggelig meget tyveri i bilbranchen. Og det værste er næste, alt den hærværk der er i forbindelse med tyveri. Fx når der bliver stjålet hjul, så bliver bilen efterladt på bremseklodserne, hvilket er ødelæggende. Der har ikke været indbrud der hvor vi har SITE-SECURITY, men det har været forsøgt et par gange. Heldigvis har alarmbehandlerne reageret meget hurtigt, så tyvene er blevet skræmt væk inden de kunne nå at tage noget. Jeg vil sige, at det er den store fordel ved SITE-SECURITY, deres reaktionstider er imponerende.” Siger Morten og fortsætter…

”Vi er meget glade for SITE-SECURITY, især på de store pladser der ikke er hegnet ind. Det er en kæmpe fordel at alarmbehandlerne kan vurdere om det er en bandit eller en kunde, den service får vi ikke andre steder. Jeg har allerede anbefalet SITE-SECURITY til andre, og jeg gør det gerne igen.” afslutter Morten.

1547413333-32667991-ghost-DSC00154.JPG
1549053952-18659041-244x65-TopLogo-ejner

Om EJNER HESSEL:

Ejner Hessel startede i 1968 med at købe brugte svenske lastbiler for at sætte dem i stand og sælge dem til danske vognmænd. I dag er de landets største bilforhandler med 800 medarbejdere og 22 butikker.

Læs mere om Ejner Hessel

FAKTA:

SITE-SECURITY har behandlet over 4500 alarmer de sidste tre måneder hos Ejner Hessel. Tre gange har der været forsøg på indbrud, men de er alle blevet stoppet af SITE-SECURITY.

SS_Ikoner.png