I'm a title. Click here to add your own text and edit me.

34525171-0-SS-Ikon-02.png

Esbjergensiske SITE-SECURITY A/S sikrer alle Harald Nyborgs fyrværkerisalgssteder

Den 15. December starter dette års salg af fyrværkeri, og dermed også en oplagt mulighed for tyveri af hurtigt omsættelige varer. Harald Nyborg, som er en af de store fyrværkeri-sælgere, sikrer sine salgssteder over hele landet med proaktiv sikrings- og overvågning fra esbjergensiske SITE-SECURITY A/S.

Med sin ekspertise i proaktive sikrings- og overvågningsløsninger er esbjergensiske SITE-SECURITY en oplagt leverandør til de mange fyrværkeri salgssteder i Danmark. Oftest er det lokationer der ligger i udkanten af byerne eller på landet der bliver benyttet som salgssteder til det sprængfarlige fyrværkeri. Det er lokationer hvor SITE-SECURITY’s ekspertise i enkle, mobile sikrings- og overvågningsløsninger virkelig kommer til sin ret. 


Harald Nyborg, der er en af landets store fyrværkeri sælgere, fik øjnene op for SITE-SECURITY, og var hurtigt klar over at den esbjergensiske virksomhed havde den perfekte løsning til overvågning af deres mange salgssteder med aktiv overvågning der bliver kontrolleret fra vagtcentralen i Esbjerg. 

Lasse Østergaard Jensen, ejer af SITE-SECURITY udtaler “Det kom som lidt af en overraskelse da jeg havde Harald Nyborg i røret, med tanke på deres mange salgssteder, blev jeg hurtigt lidt nervøs for om vi nu også kunne levere til tiden. Med en stærk indsats fra hele SITE-SECURITY teamet kom vi heldigvis i mål og sikrer nu Haralds Nyborgs fyrværkeri mod tyveri 24 timer i døgnet. 
Med Danmarks hurtigste reaktionstider, og topmoderne udstyr har vi endnu ikke oplevet tyveri eller hærværk på vores flere hundrede lokationer fordelt i hele landet og Sverige med vores aktive sikringssystem, og jeg er sikker på at Harald Nyborgs fyrværkeri er i sikre “overvågningshænder” hos SITE-SECURITY, og fortsætter “Det bekymrer mig dybt at vi i dag lever i et samfund hvor vi konstant er nervøse for tyverier af vores virksomheders ejendele, hvad end det er fyrværkeri eller værktøj og materialer fra byggepladser ønsker vi at være med til at sikre vores kunder bedst muligt. Flere undersøgelser peger på at de fleste tyverier sker om natten, derfor har vi hos SITE-SECURITY 24 timers proaktiv overvågning fra vores vagtcentral i Esbjerg”

Effektivitet der kan mærkes

  • 775 alarmer behandlet med personer tæt på området

  • 80 varslinger

  • 9 indbrudsforsøg

  • 1 pågribelse af tyve af i samarbejde med Politiet

  • 7 forsøg på at tage strømmen fra og gå ind på sitet

SITE-SECURITY har igen vist sin overlegen styrke i effektivitet i sikring mod kreative tyvebander og sparet Harald Nyborg for mange materielle skader på opbevarings-containere og stjålet fyrværkeri. 

For yderligere information og spørgsmål kontakt venligst: Lasse Østergaard Jensen, lasse@sitesecurity.dk tlf. 31 61 98 47

Læs mere om sikring og overvågning af fyrværkeri salgssteder her

Et udpluk af vores kunder

Vi har allerede hjulpet en række danske virksomheder med områdesikring . Her er et udpluk:

10648963-0-referencer-byggebran.png
DET SIGER VORES KUNDER:
34520511-0-Asset-60.png

"Man kan kun kalde det en succes for der har ikke været et eneste tyveri mens SITE-SECURITY har været installeret. Det hele har fungeret meget professionelt, vi har ikke selv skulle stå for noget vedrørende installationen. Der vil helt klart komme andre opgaver hvor SITE-SECURITY skal i spil igen. "

Martin Rye Ustrup, Afdelingsleder
Barslund A/S

34520511-0-Asset-60.png

"Vi ville have en løsning, hvor vi i et lokalt område kunne overvåge vores maskiner. Vi ville gerne forebygge eventuelle problemer, og i løbet af de sidste 14 dage er der gået nogle alarmer, men der er endnu ikke blevet stjålet noget. Så det virker som det skal."

Kenneth Olesen, Entrepriseleder
P. Olesen & Sønner A/S

34520511-0-Asset-60.png

"Efter at vi har fået installeret SITE-SECURITY har der ikke været et eneste tyveri. Løsningen er meget fleksibel og kan hurtigt installeres, så det er nemt for os at sikre et nyt område, også selvom det er for en kortere periode. 
Det er ikke sidste gang vi samarbejder med 
SITE-SECURITY"

Simon Astley-Kristensen, Byggeleder
Einar Kornerup A/S

SE FLERE REFERENCER HER!