I'm a title. Click here to add your own text and edit me.

Sikringsløsninger der gør at du kan sove trygt om natten!

SITE-SECURITY er sikrings-, alarm-, og overvågningsløsninger til alle brancher med behov for sikring af alle størrelser af arealer, primært udendørs. SITE-SECURITY er unikke komplette og mobile sikringsløsninger, udviklet og produceret i Danmark

SS_Ikoner.png
SiteSecurity_Ikon.png

SÅDAN FUNGERER SITE-SECURITY

Vi ved hvor vigtigt det er, at have den rigtige overvågning af ens værdier. Udgangspunktet tages i dit problem og dine behov. På baggrund af dette sammensætter vi - i samarbejde med dig den løsning der passer dine ønsker. Se videoen nedenfor og find ud af hvordan SITE-SECURITY helt konkret fungerer.

BLIV SIKRET & SOV GODT OM NATTEN!

SiteSecurity_Ikon.png

Hør mere om vores modelprogram, find en løsning til dit behov, få et tilbud i dag og få SITE-SECURITY i morgen

EN NEM OG SIKKER LØSNING

Når du benytter dig af SITE-SECURITY løsningen, klarer vi alt fra levering og konfiguration til alarmovervågning, vagttilkald og rapportering.  Du skal ikke bruge tid på uigennemsigtige løsninger og lange leveringstider.

36657866-0-Page-1.png
36657991-0-Design-1.png
36658021-0-Design-2.png
36658031-0-Design-3.png

1

2

3

4

Dialog om behov

Levering

24/7 overvågning

Rapportering

LØSNING TILPASSET DINE BEHOV

Hos SITE-SECURITY har vi et bredt udvalg af sikkerheds- og overvågningsprodukter til alle situationer og behov. Vi dækker over det, du gerne vil beskytte, både dag og nat. Vores løsninger er udviklet og produceret i Danmark, og vi bestræbe os på at imødekomme netop dit behov. Med et integreret online system og bemandet alarmcentral, er SITE-SECURITY ikke blot en passiv sikkerhedsløsning, men en aktiv totalløsning der hjælper dig med at sikre dine værdier. Kontakt os for at høre nærmere om hvilken løsning der passer bedst til dit projekt eller område.

SITE-SECURITY ONE

27294912-0-Site-Security-One-pn.png

ONE er en lille og økonomisk løsning til sikring af mindre områder.  Monteret på en væg eller mast, er ONE ideel til overvågning af eksempelvis stillads, byggematerialer eller værdifulde maskiner og køretøjer. Brug ONE hvis der er behov for økonomisk dækning af et mindre fast areal.

SITE-SECURITY OBSERVER

9059583-0-OBSERVER-kvadrat-web.png

OBSERVER kan bruges på de fleste byggepladser da den ikke fylder meget og nemt kan flyttes rundt efter behov. OBSERVER inkluderer 3 stk. kameraer, højtalere, LED belysning og sirene. Brug OBSERVER til at få overblik over pladsen dag og nat samt friheden til at kunne flytte den rundt. Den er meget stabil, og gør sig godt på flere underlag.

23376501-0-solar.jpg

SOLAR er den sikre løsning til områder uden strøm. Med solpaneler og egen diselgenerator, går SOLAR aldrig ned, heller ikke ved strømafbrydelser. SOLAR er løsningen til sikring af byggepladsen eller store områder, hvor der ikke er plads til at gå ned på udstyr.

                      SITE-SECURITY SOLAR

                     SITE-SECURITY HORIZON

1547787197-37354701-179x284x184x284x3x0-

Den nye HORIZON er designet til sikker montering på skurvogne, og leverer et klart overblik højt over byggepladsen. Med dens centrale placering på en skurvogn, er HORIZON både helt tæt på – men aldrig i vejen på byggepladsen. Modellen inkluderer 3 Full HD kameraer, højtalere, belysning og sirener.

          SITE-SECURITY ZERO

1547787199-37312386-72x299x72x307x0x6-Ze

ZERO er udviklet til overvågning af afsides arealer og egner sig perfekt til steder uden adgang til strøm. Med indbygget solpanel og vindmølle kører ZERO på sin egne vedvarende strømkilder, og behøver derfor ikke tilslutning. ZERO er den optimale løsning til overvågning af eksempelvis vindemølleprojekter, nedgravning af kabler/rør eller fjerntliggende pladser.

SITE-SECURITY VISIOALARM

VISIOALARM er det klare valg i sikring af indendørs arealer. Her er man sikret at computere, tegninger og andre værdier ikke kommer i de forkerte hænder. Systemet kan slås fra på både computer og smartphone når folk møder ind. VISIOALARM er meget mere end et passivt sensorsystem. VISIOALARM en aktiv totalløsning til sikring af skurvogne.

34520526-0-Asset-66.png

MERE END BARE OVERVÅGNING!

En løsning fra SITE-SECURITY er mere end bare en trailer med kameraer. SITE-SECURITY er total områdesikring af din byggeplads.

Vi har dedikeret personale ansat udelukkende til at overvåge alarmer fra vores SITE-SECURITY enheder - og som kan reagere i det øjeblik der er ubudne gæster på pladsen.

Ved leje af vores modeller kan vores alarmbehandlere via højttaleranlæg også kommunikere med de ubudne gæster og bede dem forlade området og således undgås i mange tilfælde unødig brug af vagt.

10132138-0-SiteSecurity-byggepl.jpg

MARKEDETS SMARTESTE OMRÅDESIKRING

 
Ligegyldigt hvilken SITE-SECURITY model der passer til dine behov får du altid den samme
stærke service. Du får bl.a.
34520526-0-Asset-66.png

Dedikeret personale til at overvåge alarmer og reagere 
på få sekunder

34520531-0-Asset-63.png

Adgang via app til
smartphone eller tablet 
giver et hurtigt overblik

34520536-0-Asset-65.png

Komplet sikring og overvågning af arealerbåde dag og nat

34520501-0-Asset-61.png

Rapportering via email  i

tilfælde af hændelser

DET SIGER VORES KUNDER:

"Man kan kun kalde det en succes for der har ikke været et eneste tyveri mens SITE-SECURITY har været installeret. Det hele har fungeret meget professionelt, vi har ikke selv skulle stå for noget vedrørende installationen. Der vil helt klart komme andre opgaver hvor SITE-SECURITY skal i spil igen. "

Martin Rye Ustrup, Afdelingsleder
Barslund A/S

34520511-0-Asset-60.png

"Vi ville have en løsning, hvor vi i et lokalt område kunne overvåge vores maskiner. Vi ville gerne forebygge eventuelle problemer, og i løbet af de sidste 14 dage er der gået nogle alarmer, men der er endnu ikke blevet stjålet noget. Så det virker som det skal."

Kenneth Olesen, Entrepriseleder
P. Olesen & Sønner A/S

"Efter at vi har fået installeret SITE-SECURITY har der ikke været et eneste tyveri. Løsningen er meget fleksibel og kan hurtigt installeres, så det er nemt for os at sikre et nyt område, også selvom det er for en kortere periode. 
Det er ikke sidste gang vi samarbejder med 
SITE-SECURITY"

Simon Astley-Kristensen, Byggeleder
Einar Kornerup A/S

26741776-0-dollar.png

SITE-SECURITY effekten

Når først du får installeret en løsning fra SITE-SECURITY vil du hurtigt opleve færre forsøg på tyveri på det sikrede område.
Pladsen rammes af SITE-SECURITY-effekten. 


SITE-SECURITY har dokumenteret effekt i løbet af korte perioder.

Typisk vil der de første uger være et nogle alarmer, hvor tyvene forsøger sig, men allerede efter en måneds tid, vil det være væsentlig reduceret.

BLIV SIKRET & SOV GODT OM NATTEN!

 

Hør mere om vores modelprogram, find en løsning til dit behov,

få et tilbud i dag og få SITE-SECURITY i morgen