I'm a title. Click here to add your own text and edit me.

DET SIKRE VALG TIL

AUTOBRANCHEN

”Om jeg vil anbefale Site-Security? Vi havde ikke udvidet med løsningen til vores afdeling i Roskilde, og en yderlig enhed her i Århus, hvis det ikke virkede. Vi kan se hvor stor en effekt det har haft. Vi har ikke fået stjålet noget siden det kom op. Så ja, jeg anbefaler SITE- SECURITY. Vi er rigtigt tilfredse med det”

34525171-0-SS-Ikon-02.png

Nellemann A/S havde i længere tid oplevet indbrud og hærværk ved deres afdelinger rundt omkring i landet. Især Århus afdelingen havde været ramt af indbrud.

 

”Vi har været meget plaget af tyveri rundt på vores pladser. Især på airbags og andre kostbare dele har vi været ramt. Det var en meget kedelig statistik og en dyr affære for os. Penge, jeg i virkeligheden hellere ville bruge på vores medarbejdere”, fortæller administrerende direktør i Nellemann A/S, Jørgen Gravgaard.

 

Jørgen Gravgaard ledte i markedet efter en løsning der kunne komme problemet til livs, og kom i kontakt med SITE-SECURITY, hvor den samlede sikringspakke gjorde indtryk på direktøren:

 

”SITE-SECURITY tilbød en samlet pakke, og jeg følte mest tryghed ved den løsning de præsenterede. Det var specielt den bemandede alarmcentral, der hele tiden sidder og holder øje med vores ting, der vejede tungt i vores valg af sikring. Selvfølgelig havde prisen indflydelse, men det vigtigste er, at når vi drejer nøglen og går hjem om aftenen, så sidder der folk og holder øje med vores værdier ude på pladsen. Det gør, at vi kan sove trygt om natten”fortæller Jørgen Gravgaard.

 

Efter SITE-SECURITY kom op og køre på pladsen er der ikke blevet stjålet en eneste ting fra området:

 

”Vi har ikke fået stjålet én eneste ting siden vi fik installeret SITE-SECURITY. Vi har været så tilfredse med det, at vi har udvidet med en løsning i vores afdeling i Roskilde. Det giver en stor tryghed at vi kan gå fra pladsen velvidende om, at der sidder folk og holder øje med vores værdier for os” fortæller direktøren.

1549053945-27468042-ghost-Nellemann-Site
1549053949-27515477-209x62-nellemannlogo

Om Nellemann A/S:

Nellemann har været i den danske bilbranche i 115 år og beskæftiger i dag ca. 250 medarbejdere med egne bilforretninger i København, Århus, Odense, Roskilde og Valby. Nellemann omsætter for omkring 2 milliarder og koncernen står for importen af Kia og Aston Martin.

Læs mere om nellemann

FAKTA:

Nellemann fik installeret SITE-SECURITY i Århus afdelingen for at afprøve systemet – efter man havde forsøgt sig med vagtrunder og elhegn uden held. De blev så glade for det, at de valgte at få opsat en tilsvarende SITE-SECURITY løsning i deres afdeling i Roskilde. Efter systemerne kom op at køre i både Århus og Roskilde, er der ikke blevet stjålet noget siden.

SS_Ikoner.png