I'm a title. Click here to add your own text and edit me.

34525171-0-SS-Ikon-02.png

Planteskole ramt af tyveri sikrer sig med SITE-SECURITY / aktivt sikringssystem

Esbjerg Planteskole sikrer sig mod yderligere tyveri med Aktiv Sikring Løsning fra Esbjerg virksomheden Site-Security. 

Efter et større tyveri hos Esbjerg Planteskole i marts, med store økonomiske følger, blev det tydeligt for ejerne at noget skulle gøres for at undgå en gentagelse. Ikke at det er første gang Esbjerg Planteskole har oplevet tyveri, men omfanget og konsekvenserne denne gang fik planteskolens ejere til at søge efter en ny sikrings og overvågningsløsning.

“Det er altid et trist syn at møde på arbejde dagen efter et tyveri, vi vil undgå dette i fremtiden, hvorfor vi har søgt vidt og bredt efter en sikrings og overvågningsløsning der kunne opfylde vores behov væsentlig bedre end hidtil. Vi støtte ret hurtigt på Site-Security, der også er fra Esbjerg, og efter flere møder og præsentationer af deres tanker og produkter, var valget enkelt” siger Lars Nielsen fra Esbjerg Planteskole. 

Site-Security, der har hjemme på Smedevej 2, har specialiseret sig i Aktiv Mobil Sikring og Overvågning, ophavsmanden bag, Lasse Østergaard Jensen siger. “Vi har et system der egentlig blev skabt til bygge- og entreprenørbranchen med det formål at overvåge og sikre byggepladser. Vores løsninger er alle mobile og kan flyttes som opgaven eller pladsen ændrer sig. Oprindeligt havde vi ikke planteskoler i målgruppen for produktet, men efter henvendelsen fra Lars er det blevet klart for os at vi også her har et meget stærkt produkt“ og fortsætter “Vores system er det vi kalder Proaktiv Sikring og Overvågning, her kombinerer vi stationære overvågningsenheder, med opkobling til vores alarmcentral hvor vores vagter aktivt kan tage kontrol og lynhurtigt komme i kontakt med ubudne gæster via højttalerne”.

Hos Esbjerg Planteskole glæder man sig over det nyetablerede samarbejde, der sågar vil spare virksomheden for penge på overvågnings og vagt budgettet. Site-Security er nemlig oftest billigere end de traditionelle vagt løsninger, hvor vagter kører rundt natten lang, grundet de væsentlig færre udgifter til kørende vagter. 
Om successraten siger Lasse Østergaard Jensen “med Danmarks hurtigste reaktionstider, et fantastisk stærkt team og topmoderne udstyr har vi endnu ikke oplevet tyveri, indbrud eller hærværk på vores flere hundrede lokationer fordelt i hele landet med vores aktive sikringssystem”.

For yderligere information og spørgsmål kontakt venligst: Lasse Østergaard Jensen, lasse@sitesecurity.dk tlf. 31 61 98 47

Læs mere om sikring og overvågning af planteskoler her

Observer_planteskole.jpg

Et udpluk af vores kunder

Vi har allerede hjulpet en række danske virksomheder med områdesikring . Her er et udpluk:

10648963-0-referencer-byggebran.png
DET SIGER VORES KUNDER:
34520511-0-Asset-60.png

"Man kan kun kalde det en succes for der har ikke været et eneste tyveri mens SITE-SECURITY har været installeret. Det hele har fungeret meget professionelt, vi har ikke selv skulle stå for noget vedrørende installationen. Der vil helt klart komme andre opgaver hvor SITE-SECURITY skal i spil igen. "

Martin Rye Ustrup, Afdelingsleder
Barslund A/S

34520511-0-Asset-60.png

"Vi ville have en løsning, hvor vi i et lokalt område kunne overvåge vores maskiner. Vi ville gerne forebygge eventuelle problemer, og i løbet af de sidste 14 dage er der gået nogle alarmer, men der er endnu ikke blevet stjålet noget. Så det virker som det skal."

Kenneth Olesen, Entrepriseleder
P. Olesen & Sønner A/S

34520511-0-Asset-60.png

"Efter at vi har fået installeret SITE-SECURITY har der ikke været et eneste tyveri. Løsningen er meget fleksibel og kan hurtigt installeres, så det er nemt for os at sikre et nyt område, også selvom det er for en kortere periode. 
Det er ikke sidste gang vi samarbejder med 
SITE-SECURITY"

Simon Astley-Kristensen, Byggeleder
Einar Kornerup A/S

SE FLERE REFERENCER HER!