top of page
  • kirstine917

Dansk sikringsvirksomhed med effektiv bekæmpelse mod byggeplads tyveri

Et unikt samarbejde har netop fejret halvanden-års fødselsdag. Boligudviklingsfirmaet Bonava gik for halvanden år siden sammen med sikringsvirksomheden SITE-SECURITY om at eliminere indbrud på deres byggepladser. Med kæmpe succes til følge.


Bonava, der med 2.100 medarbejdere og aktiviteter i 8 lande er en af Nordeuropas førende virksomheder inden for boligudvikling og bl.a. er kendt for byggerierne af Krøyers Plads på Christianshavn og Havnevigen på Islands Brygge, gik i juni 2018 sammen med den Esbjerg baserede aktive sikringsvirksomhed SITE-SECURITY om at forhindre indbrud og tyverier på Bonava’s danske byggepladser.

Halvandet år efter lanceringen af samarbejdet kan både Bonava og SITE-SECURITY se tilbage på en yderst succesfuld periode. 8 Bonava projekter er blevet forsynet med aktive sikrings og overvågningsløsninger fra SITE-SECURITY. Totalt er der behandlet 14.400 alarmer fra de 13 sikringsenheder og varslet ubudne gæster hele 720 gange og alle gange med succes. Derfor kan samarbejdet nu prale af en succesrate på 100% og altså ingen tyverier fra Bonava’s byggepladser på trods af mange indbrud i den tid SITE-SECURITY har været sikrings og overvågningspartner.

Peter Laursen, Procurement Business Partner hos Bonava, siger om samarbejdet:

Som alle andre byggepladser oplevede vi stor stigning i antallet af indbrud og tyverier fra vores byggepladser, med store omkostninger til følge. Vi stødte på løsninger fra SITE-SECURITY hos flere af vores konkurrenter og efter en god og konstruktiv dialog med Lasse fra SITE-SECURITY blev de første enheder installeret den første april 2018, herefter har vi ingen ubudne gæster haft på vores byggepladser.

Om successraten siger Lasse Østergaard Jensen:

Med Danmarks hurtigste reaktionstider, et fantastisk stærkt team og topmoderne udstyr har vi endnu ikke oplevet tyveri eller hærværk på vores flere hundrede lokationer fordelt i hele landet og Sverige med vores aktive sikringssystem. Derfor overrasker det mig heller ikke at vi har stor succes hos Bonava. Det bekymrer mig dybt at vi i dag lever i et samfund hvor der sker så meget tyveri fra byggepladser, flere undersøgelser peger på at de fleste tyverier sker om natten men dog også at personer med adgang til byggepladser foretager tyverier af værktøj og materialer. Dette problem er vi hos SITE-SECURITY med til at forebygge da vores sikringsløsninger alle er proaktive og aktive 24 timer i døgnet.”

Om betydningen af samarbejdet siger Peter Laursen:

Vi har fået sat en stopper for tyveri på vores pladser og via SITE-SECURITYs Timelaps funktion har vi samtidig fuld dokumentation for udviklingen af projekterne. Vi anbefaler på det varmeste SITE-SECURITY til vores kollegaer i branchen og håber vi sammen kan få sat en stopper for den negative udvikling indbrud og tyverier relateret til byggepladser har været i de seneste år.

Seneste nyt i samarbejdet er implementering af SITE-SECURTYs nyeste produkt De-Fence Systems, et elektronisk adgangskontrolsystem med automatiske portløsninger, styret af personlige adgangskort med langtrækkende RDIF-tags, RFID-scannere på pladsen og en veldesignet og avanceret kundeportal, hvorfra alle funktioner kan kontrolleres. Et system begge parter forventer stor effekt af.

7 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page