top of page
  • Tim - SITE-SECURITY

”Efter blot 14 dage på byggepladsen - container tømt for 500.000”


I fredags kunne Fredericia Dagblad bringe en artikel omkring, at en nyopført byggeplads i Fredericia, havde haft indbrud i deres containere og fået stjålet værktøj for op imod 500.000 kr.


Dette er desværre et stigende fænomen vi ser på de danske byggepladser.


Det er SITE-SECURITYs mission at komme det stigende problem til livs. Med vores store udvalg af sikringsløsninger inden for aktivovervågning, holder vi altid øje med kundernes områder, når arbejdsdagen er omme.


Vores bemandet vagtcentral har altid øje på kunders område få sekunder efter kameraet afgiver signal om bevægelse i det afsikret område.


Herfra tager vagten over. Vi har erfaret, at i 98% af tilfældene kan vi skræmme tyvene væk med lys og sirener inden de når, at bryde i f.eks. en container. I de sidst 2% tilkalder vagten politiet eller en fysisk vagt til stedet.


Det er aldrig sjovt at have indbrud, og når det sker, er det ikke kun materialer der forsvinder, det er også tabt arbejdstid som får projektplanerne til at skride. Derudover skal der også skaffes nyt værktøj, før byggeriet kan genoptages. Vil du også gerne undgå tyveri på din byggeplads, så kontakt SITE-SECURITY, og få en uforpligtende samtale om hvordan vi kan skræddersy en sikringsløsning til dit projekt. Vi opererer i hele Danmark og kan levere fra dag til dag.

Kontakt SITE-SECURITY her:

Tlf. + 45 88 80 84 48

3 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page