top of page
  • Tim - SITE-SECURITY

Tyv forsøger at stjæle fra åben plads – Kommer tomhændet derfra

Opdateret: 7. mar. 2023

For 2 uger siden havde en af vores kunder et uventet besøg på en af deres pladser på Sjælland. Pladsen er en forholdsvis åben plads, uden de store afspærringer, hvilket er et let mål for tyve. Men det tyvene ikke har tænkt over, er at vores kunde har investeret i en sikkerhedsløsning fra SITE-SECURITY, og derved er deres plads altid overvåget, når de ikke selv er på pladsen.


Se blot videoen nedenunder, hvor vi stopper en tyv fra at stjæle fra denne byggeplads.




Selvom nogle gange, at tyve ikke kommer afsted med de helt store værdier, så kan det komme til at koste mange penge for virksomheden. Da tyveri stopper arbejdsprocesser, kan forlænge leveringstiden på projektet (hvilket kan blive meget dyrt), entreprenørfirmaer har oftest en høj selvrisiko, så små beløb skal dækkes selv. Derudover skal der også gøres status på, hvad der er blevet stjålet, så det kan erstattes igen.


Alt sammen er faktorer, som bringer omkostninger på byggepladsprojekter op, og får budget til at skride.


Hos SITE-SECURITY er vi gået aktivt ind i kampen om at bekæmpe tyveri/indbrud på byggepladser. Med vores aktive overvågningsløsninger, kan vi i 98% af alle tilfælde skræmme tyvene væk før de bryder ind i Container, køretøjer eller bygninger. I de sidste 2% er vores bemandet vagtcentral altid hurtigt til at tilkalde en fysisk vagt eller politi til lokationen.


Vil du også gerne undgå tyveri på din byggeplads, så kontakt SITE-SECURITY, og få en uforpligtende samtale om hvordan vi kan skræddersy en sikringsløsning til dit projekt. Vi opererer i hele Danmark og kan levere fra dag til dag.


Kontakt SITE-SECURITY her:

Tlf. + 45 88 80 84 48



5 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page