top of page
  • Tim - SITE-SECURITY

Tyvekoster for én million kroner fundet i skov

Sådan lød det fra en artikel, TV2 har valgt at udgive efter en stor del invertere, der blev stjålet fra et solcelleanlæg i Sønderjylland blev fundet i en skov.


Efter dette indbrud har kunden kontaktet SITE-SECURITY for at få en sikringsløsning installeret på dette anlæg. På den måde, kan kunden sikre sig at det ikke sker igen. Vi hører ofte fra branchen, at når en byggeplads har haft et indbrud, så kommer det næste ikke lang tid efter. Dette sker oftest fordi tyven kender pladsen, og ved at værdierne er blevet erstattet igen.


Hos SITE-SECURITY gør vi alt for at forebygge indbrud for vores kunder. Udover skiltning og store master, så bruger vi sirener, højtaler og lys/blink til at skræmme tyvene væk. På den måde kommer de aldrig i nærheden af kundens værdier og finder aldrig ud af, hvad der gemmer sig i containerne.


Ved at skræmme tyvene væk inden de bryder ind, så slipper kunden også for at skulle installere nye låse og gennemtjekke at alt materielt stadig er på pladsen.


Så ved forebyggelse af indbrud på byggepladser, sparer vi vores kunder for mange penge og spildt tid.


Skal du også have en skræddersyet sikringsløsning til din byggeplads? Så kontakt SITE-SECURITY i dag, og få en snak om hvordan vi bedst kan sikre din byggeplads.


Kontakt SITE-SECURITY her:

👉Tlf. + 45 88 80 84 48

👉danmark@sitesecurity.dk

15 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page