I'm a title. Click here to add your own text and edit me.

KUNDERNE ER TILFREDSE MED 

SITE-SECURITY

Vi har spurgt vores kunder hvad de siger om vores, produkter,

sikringsløsninger og samarbejde. 
Læs svarene på denne side.

SiteSecurity_Ikon.png

VORES KUNDER SIGER:

 

Her finder du en række referencer fra vores samarbejdspartnere.

Hjalmar Hansen anbfaling om site-security.png

Hjalmar Hansen
anbefaler Site-Security til byggepladser

Jeg vil helt klart anbefale Site-Security til andre. Jeg vil også selv bruge dem igen.

Siden har vi ikke haft ét eneste indbrud på denne byggeplads.

Det smarte system der følger med sikringen har endda gjort mit arbejde som hovedentreprenør nemmere.

Jesper Behrensdorff site-security.png

Bijé Fritid & Camping
stopper usynlig tyveri med SITE-SECURITY

Jeg er meget imponeret  over den professionalisme og hurtige reaktionstid som SITE-SECURITY har udvist i forbindelse med opsætningen. Vi har i alt fået opsat 3 kameramaster. Tilsammen overvåger de 100 % af vores område.

Jesper Behrensdorff

direktør ved Bijé Fritid & Camping ApS

bijé fritid og camping logo.png

Legoland
stopper hjulboltløsnere med SITE-SECURITY

Hos LEGOLAND har man været glade for den mobile løsning
på parkeringspladsen, der kan pilles ned når sæsonen slutter.
Det fuldt opkoblede system betyder, at man har undgået
vagtrunderinger af området. Desuden har parken sparret
investeringerne i et permanent system, da denne mobile overvågning kan lejes mens sæsonen er i gang.

LEGOLAND-Billund-Logo.jpg
legoland sikring billede.JPG
Observer_planteskole.jpg

Esbjerg Planteskole
sikrer sig med SITE-SECURITY

“Det er altid et trist syn at møde på arbejde dagen efter et tyveri, vi vil undgå dette i fremtiden, hvorfor vi har søgt vidt og bredt efter en sikrings og overvågningsløsning der kunne opfylde vores behov væsentlig bedre end hidtil. Vi støtte ret hurtigt på Site-Security, der også er fra Esbjerg, og efter flere møder og præsentationer af deres tanker og produkter, var valget enkelt” 

 

Lars Nielsen

Esbjerg Planteskole. 

Esbjerg Planteskole logo.png

Nellemann
anbefaler SITE-SECURITY

"SITE-SECURITY tilbød en samlet pakke, og jeg følte mest tryghed ved den løsning de præsenterede. Det var specielt den bemandede alarmcentral, der hele tiden sidder og holder øje med vores ting, der vejede tungt i vores valg af sikring. Selvfølgelig havde prisen indflydelse, men det vigtigste er, at når vi drejer nøglen og går hjem om aftenen, så sidder der folk og holder øje med vores værdier ude på pladsen. Det gør, at vi kan sove trygt om natten."

 

Jørgen Gravgaard, adm. direktør

Nellemann A/S

Einar Kornerup.JPG

Einar Kornerup
anbefaler SITE-SECURITY

"Det er ikke unormalt at der kan være adskillige tyverier på samme byggeplads. Efter at vi har fået installeret SITE-SECURITY har der ikke været et eneste tyveri. Løsningen er meget fleksibel og kan hurtigt installeres, så det er nemt for os at sikre et nyt område, også selvom det er for en kortere periode. Det er ikke sidste gang vi samarbejder med SITE-SECURITY"

 

Simon Astley-Kristensen, Byggeleder

Einar Kornerup A/S

1549053947-5582453-87x86-EK-logo-farve--
1549053950-7448153-223x67x225x68x2x0-bar

Barslund
anbefaler SITE-SECURITY

"Man kan kun kalde det en succes for der har ikke været et eneste tyveri mens SITE-SECURITY har været installeret. Det hele har fungeret meget professionelt, vi har ikke selv skulle stå for noget vedrørende installationen. Der vil helt klart komme andre opgaver hvor SITE-SECURITY skal i spil igen. På store byggepladser vil der i perioder være materiale der står for sig selv, og hvor det giver rigtig god mening med SITE-SECURITY"

 

Martin Rye Ustrup, Afdelingsleder

Barslund A/S

maskinforhandler-sikring.jpg

Ejner Hessel
anbefaler SITE-SECURITY

"Vi er meget glade for SITE-SECURITY, især på de store pladser der ikke er hegnet ind. Det er en kæmpe fordel at alarmbehandlerne kan vurdere om det er en bandit eller en kunde, den service får vi ikke andre steder. Jeg har allerede anbefalet SITE-SECURITY til andre, og jeg gør det gerne igen."

 

Morten Christensen, Kvalitetschef

Ejner Hessel, Brande

1549053952-18659041-244x65-TopLogo-ejner

P. Olesen & Sønner A/S 
anbefaler SITE-SECURITY

"Vi ville have en løsning, hvor vi i et lokalt område kunne overvåge vores maskiner. Vi ville gerne forebygge eventuelle problemer, og i løbet af de sidste 14 dage er der gået nogle alarmer, men der er endnu ikke blevet stjålet noget. Så det virker som det skal".

 

Kenneth Olesen, Entrepriseleder

P. Olesen og Sønner A/S

1549053954-389885-207x72x271x72x0x0-POle
P olesen.jpg
site-security overvåger selmer.jpg

"Vi undersøgte markedet for alarmløsninger, og det virkede både besværligt og dyrt at få et nyt system bygget ind. Da vi opdage SITE-SECURITY besluttede vi, at vi ville prøve det for en periode. Prisen var rimelig, og vi kunne opsige samarbejdet, hvis det ikke fungerede. Systemet blev stillet op uden problemer, jeg skulle ikke gøre noget – og så har det bare kørt siden".

 

Brian B. Nielsen, Servicechef

Semler Retail, Risskov

1549053957-9861018-253x36x253x86x0x26-se

SEMLER
anbefaler SITE-SECURITY

Autohuset Vestergaard
anbefaler SITE-SECURITY

Som så mange andre bilforhandlere har Autohuset Vestergaard lidt under indbrud i deres nyvognsgård, hvor der er blevet stjålet airbags fra deres nye biler. Autohuset savnede en allround sikrings-løsning, der hverken var dyr i tid eller i kroner og ører, og her kunne SITE-SECURITY levere.

 

"For Autohuset Vestergaard var SITE-SECURITY det oplagte valg til sikring af vores nyvognsgård for at forhindre tyveri og hærværk på de nye biler. Tilstedeværelsen af SITE-SECURITY har i sig selv en præventiv og afskrækkende effekt, og samtidig er det en proaktiv løsning, da der kommunikeres direkte fra enheden med de ubudne gæster. 

 

Det er en stor fordel for os, at SITE-SECURITY er en løbend investering, hvor vi ikke binder likviditeten, og hvor vi over kort tid kan se en positiv effekt. Med SITE-SECURITY har vi fået en fleksibel løsning, der lever op til forventninger, og som matcher vores behov til fulde."

 

Lasse Møldrup, Biløkonom

Autohuset Vestergaard

1549053958-1675316-190x72x207x139x9x34-s
tyverisikring autoforhandler.jpg

Politiet
Brosikring med SITE-SECURITY

“Vi har desværre set eksempler på, at der er blevet kastet sten eller andet mod biler fra motorvejsbroer. Vi håber, at kameraerne vil afholde folk fra at gøre noget så tankeløst, og skulle det alligevel ske, så har vi forhåbentlig bedre kort på hånden til at efterforske sagen og pågribe gerningsmændene” 

 

Niels Kristoffersen, politikommisær

Rigspolitiet