I'm a title. Click here to add your own text and edit me.

SLUT MED

AIRBAG-TYVERI

”Vi undersøgte markedet for alarmløsninger, og det virkede både besværligt og dyrt at få et nyt system bygget ind. Da vi opdage SITE-SECURITY besluttede vi, at vi ville prøve det for en periode. Prisen var rimelig, og vi kunne opsige samarbejdet, hvis det ikke fungerede. Systemet blev stillet op uden problemer, jeg skulle ikke gøre noget – og så har det bare kørt siden”

34525171-0-SS-Ikon-02.png

Gentagne tilfælde af hærværk og indbrud på parkeringspladsen og et alarmsystem, som skulle opgraderes, fik Semler Retail i Risskov ved Århus til at kigge efter et nyt alarmsystem.

 

”Vi havde i en længere periode haft problemer med tyveri af hjul fra vores luksusbiler, og det var irriterende og rigtig dyrt for os. Vores produkter er i høj kurs, og derfor er de desværre også i høj kurs i kriminelle miljøer, fordi de er letomsættelige,” forklarer Brian B. Nielsen, servicechef hos Semler Retail, Risskov.

 

Brian B. Nielsen har arbejdet i Semler Retail siden 2002, så han kender bilbranchen rigtig godt, og det er ikke usædvanligt, at bilforhandlere får stjålet hjul og airbags.

 

”Vi undersøgte markedet for alarmløsninger, og det virkede både besværligt og dyrt at få et nyt system bygget ind. Da vi opdage SITE-SECURITY besluttede vi, at vi ville prøve det for en periode. Prisen var rimelig, og vi kunne opsige samarbejdet, hvis det ikke fungerede. Systemet blev stillet op uden problemer, jeg skulle ikke gøre noget – og så har det bare kørt siden,” siger Brian B. Nielsen.

 

Det er nu fire måneder siden, at den første SITE-SECURITY løsning blev sat op, og Semler Retail Risskov har ikke opsagt samarbejdet – tværtimod har de fået yderligere to enheder stillet op på forretningens område.

”Vi vælger at handle forebyggende og overvåge vores forretning og omgivende arealer ved hjælp af SITE-SECURITY for at beskytte vores produkter og skabe tryghed for de kunder, der har deres bil stående hos os. Siden vi fik SITE-SECURITY, har vi ikke fået stjålet noget - overhovedet. Det har sparet os for en masse ærgrelser og for rigtig mange penge,” siger en tilfreds Brian B. Nielsen.

9861083-0-Billede-12-05-2016-1.jpg
1549053957-9861018-253x36x253x86x0x26-se

Om Semler:

Semler Gruppen er Danmarks største koncern i bilbranchen med knap 100 års erfaring inden for import og salg af biler.

Læs mere om Semler

FAKTA:

Semler Retail Risskov har fået installeret tre stk. SITE-SECURITY OBSERVER. Der har været 688 alarmer i en periode på fire måneder. Det har ikke været nødvendig at tilkalde vagten én eneste gang, da alarmbehandlerne via højttalere og sirene har fået ubudne gæster til at forlade området.

SS_Ikoner.png