top of page
  • Tim - SITE-SECURITY

2 drenge klatre over hegnet til en byggeplads på en skole

Som markedsledende virksomhed inden for aktiv overvågning af byggepladser, er det vores ansvar at sørge for, at vores kunders byggepladser er sikre og beskyttede mod ubudne gæster. Dette er ikke kun for at beskytte byggepladsen og dets udstyr, men også for at undgå skader på personer, der tager risikoen og forsøge at komme ind på byggepladsen.

I videoen ovenfor, kan man se to unge drenge der er klatret over et byggepladshegn og forsøge at komme op på taget af bygningen. Men heldigvis tændte vores bemandede vagtcentral overvågningsmastens sirenerne, og drengene blev skræmt og flygtede hurtigt ud af byggepladsen.


Dette er et klassisk eksempel på, hvorfor det er så vigtigt at have de rette sikkerhedsforanstaltninger på plads. Byggepladser kan være farlige steder, især for personer, der ikke er autoriserede til at være der. Der kan være store maskiner, farlige stoffer og potentielle faldgruber, der alle kan udgøre en risiko for personer uden den rette træning og sikkerhedsudstyr.


Vi er specialiseret i at levere overvågningsløsninger til byggepladser, der kan hjælpe med at reducere risikoen for tyveri, hærværk og uautoriseret adgang. Vores overvågningsmaster er udstyret med kameraer, der dækker hele området og kan opdage bevægelse og aktivitet på byggepladsen.


Det er vigtigt at understrege, at byggepladser er farlige steder, og at det er vigtigt at tage sikkerheden alvorligt. Ved at leje vores overvågningsmaster kan du sikre, at din byggeplads er beskyttet mod uautoriseret adgang og potentielle farer.


Kontakt os i dag for at lære mere om vores overvågningsløsninger og hvordan vi kan hjælpe med at beskytte din byggeplads.


Kontakt SITE-SECURITY her:

👉Tlf. + 45 88 80 84 48

👉danmark@sitesecurity.dk

46 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page