top of page
  • kirstine917

Planteskole ramt af tyveri sikrer sig med SITE-SECURITY / aktivt sikringssystem

Opdateret: 27. okt. 2022

Esbjerg Planteskole sikrer sig mod yderligere tyveri med Aktiv Sikring Løsning fra Esbjerg virksomheden Site-Security.Efter et større tyveri hos Esbjerg Planteskole i marts, med store økonomiske følger, blev det tydeligt for ejerne at noget skulle gøres for at undgå en gentagelse. Ikke at det er første gang Esbjerg Planteskole har oplevet tyveri, men omfanget og konsekvenserne denne gang fik planteskolens ejere til at søge efter en ny sikrings og overvågningsløsning.

Det er altid et trist syn at møde på arbejde dagen efter et tyveri, vi vil undgå dette i fremtiden, hvorfor vi har søgt vidt og bredt efter en sikrings og overvågningsløsning der kunne opfylde vores behov væsentlig bedre end hidtil. Vi støtte ret hurtigt på Site-Security, der også er fra Esbjerg, og efter flere møder og præsentationer af deres tanker og produkter, var valget enkelt” siger Lars Nielsen fra Esbjerg Planteskole. ​

Site-Security, der har hjemme på Smedevej 2, har specialiseret sig i Aktiv Mobil Sikring og Overvågning, ophavsmanden bag, Lasse Østergaard Jensen siger:


Vi har et system der egentlig blev skabt til bygge- og entreprenørbranchen med det formål at overvåge og sikre byggepladser. Vores løsninger er alle mobile og kan flyttes som opgaven eller pladsen ændrer sig. Oprindeligt havde vi ikke planteskoler i målgruppen for produktet, men efter henvendelsen fra Lars er det blevet klart for os at vi også her har et meget stærkt produkt.
Vores system er det vi kalder Proaktiv Sikring og Overvågning, her kombinerer vi stationære overvågningsenheder, med opkobling til vores alarmcentral hvor vores vagter aktivt kan tage kontrol og lynhurtigt komme i kontakt med ubudne gæster via højttalerne.

​Hos Esbjerg Planteskole glæder man sig over det nyetablerede samarbejde, der sågar vil spare virksomheden for penge på overvågnings og vagt budgettet. Site-Security er nemlig oftest billigere end de traditionelle vagt løsninger, hvor vagter kører rundt natten lang, grundet de væsentlig færre udgifter til kørende vagter.

Om successraten siger Lasse Østergaard Jensen:

Med Danmarks hurtigste reaktionstider, et fantastisk stærkt team og topmoderne udstyr har vi endnu ikke oplevet tyveri, indbrud eller hærværk på vores flere hundrede lokationer fordelt i hele landet med vores aktive sikringssystem.​

For yderligere information og spørgsmål kontakt venligst: Lasse Østergaard Jensen, lasse@sitesecurity.dk tlf. 31 61 98 47 Læs mere om sikring og overvågning af planteskoler HER>>>

29 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page