top of page
Hybrid Generator - Alt i en byggepladsovervågning.heic

80% reduktion af dieselforbruget -
Spar op til 50.000 kr. pr måned

Nyhed!

Hybrid Generator - Den perfekte alt i en enhed til byggepladsen

 

Med SITE-SECURITY Hybrid Generator får mange funktioner i en løsning og sparer dig for op til 50.000 kr. om måneden i forhold til en normal generator.

Hybrid Generator inkluderer aktiv sikring med opkobling til vagtcentral, liveovervågning, generator til forsyning af strøm til hele byggepladsen, lysmast med kraftige LED-paneler, stor batteripakke til hybrid, og internet access point.

Med denne alsidige enhed kan du nemt sørge for sikkerhed, belysning og strømforsyning til din byggeplads. Hybrid Power Generator er miljøvenlig, da den inkluderer en stor batteripakke til hybrid, der reducerer CO2 udledningen med op til 85%.

D

GIF Hybrid Power Generator.gif

DERFOR SKAL DU VÆLGE EN HYBRID POWER GENERATOR

SS-bullet.png

85 % reduktion af dieselforbruget

SS-bullet.png

85% reduktion af CO2

SS-bullet.png

Strøm til hele byggepladsen

SS-bullet.png

Aktiv sikring af byggepladsen inkl. vagcentral

SS-bullet.png

Livevisning af kamera + app

SS-bullet.png

Lysmast med kraftige LED paneler

SS-bullet.png

Sirener til brug i mod indbrudsforsøg

SS-bullet.png

Internet access point med op til 1000m rækkevidde

SS-bullet.png

Kan nemt flyttes rundt på pladsen

Hybrid Generator - Reducer forurening.heic

80% driftsbesparelser vs. normal generator

Grøn strøm til forsyning af hele byggepladsen

Vores HYBRID POWER GENERATOR er en pålidelig, kraftfuld og miljøvenlig strømkilde, som kan levere en stabil strømforsyning til hele din byggeplads.

 

Generatoren er designet til at kunne håndtere et stort antal samtidige belastninger, og den er ideel til at forsyne både små og store byggepladser med energi til lys, elværktøj, varme- og kølesystemer mv.

Generatoren er udstyret med en pålidelig motor og generator, der sikrer en høj effektivitet og en lang levetid.

hybrid-generator-hævet.heic
Hybrid Generator - Solcelle modul.heic

Solcelle modul

 

SITE-SECIRITY Hybrid Generator har tilslutning for vores Solar Power Station. Solcellemodulet kan reducere CO2 udledningen betydeligt, når de er tilsluttet Hybrid Generatoren. Ved at udnytte solens kraft kan vores Solar Power Station modul generere ren og bæredygtig energi, hvilket reducerer mængden af ​​drivhusgasser, som traditionelle generatorer udsender. Dette er ikke kun med til at bekæmpe klimaændringer, men det kan også føre til omkostningsbesparelser.

Solcelle modulet er et tilkøb

Opkoblet overvågning.JPG

Aktiv områdesikring med opkobling til vagcentral

 

For byggepladser uden strøm, ved vi hvor vigtigt det er at have en pålidelig generator til at trække strøm til hele pladsen. Typisk er generatoren ”hjertet” af hele operationen, og derfor en meget vigtig del af byggepladsen.

Vi har monteret en aktiv sikringsløsning på selve generatoren. Dette sikrer dig, at ingen kan komme ind og stjæle fra din byggeplads, samt vi kan skræmme tyvene væk inden de kommer til værdierne. Du får et mobilt overvågningssystem, der er koblet op til vores vagtcentral, der altid holder øje med din byggeplads.

Sikringsløsningen består af 3 kamera, som hver danner deres sikringszoner og giver besked til vores vagtcentral omkring ulovlig indtrængning på din byggeplads. Derudover er enheden monteret med højtaler, sirener og projektørlys, som kan aktiveres ved ulovlig indtrædende.

I 99,4% af alle tilfældene skræmmer vi tyvene væk, før de når ind til værdierne.

Skulle det ske, at tyvene ikke reagerer på alarmen, sender vi selvfølgelig politi eller fysiskvagt til lokationen.  

Stor batteripakke

 

På vores HYBRID POWER GENERATOR har vi lagt stor vægt på, at den skal være så effektiv som overhovedet mulig. Ved at inkludere en stor 50KW batteripakke i hybridstrømsgenerator-systemet kan overskydende energi genereret af generatoren gemmes og bruges senere. Dette betyder, at generatoren kan køre på et mere optimalt niveau, reducere brændstofforbruget og øge den samlede energieffektivitet.

 

Batteripakken fungerer som en buffer mellem generatoren og den elektriske belastning, jævne ud svingninger og levere mere stabil strøm til byggepladsen.

Lavere støjniveauer: Da generatoren ikke behøver at køre kontinuerligt, slukkes den automatisk, når batteriet er opladet, og dermed reducere støjniveauet på byggepladsen.

 

Lavere emissioner: Ved at reducere behovet for, at generatoren kører kontinuerligt, reducerer det hybride system emissioner.

SITE-SECURITY Batteripakke2.jpg

Lysmast til belysning af byggeplads

 

Vi ved at arbejdstiden på byggepladser ikke altid følger de lyse timer i døgnet, og derfor kan der ofte blive brug for lys på pladsen. Belysning kan være afgørende på byggepladser for at skabe et sikkert arbejdsmiljø for medarbejderne. Lysmaster leverer en jævn belysning på et stort område af byggepladsen, hvilket også mindsker risikoen for ulykker.

 

HYBRID POWER GENERATOR har monteret 4 kraftfulde LED projektører, som giver et stort belysningsområde rundt om generatoren. På den måde kan du forlænge arbejdsdagen, og sikre at dine projekter bliver færdig til tiden.  

Hybrid Generator - Belysning til byggepladsen.heic

Livevisning af kamera gennem app

 

Du får ligesom på alle vores andre produkter mulighed for at tilgå enhedens kameraer  til livevisning. Dette kan gøres fra telefonen af, og du kan derfor altid følge med i fremskridt på byggepladsen.

Dertil følger vores kundeportal, som giver dig mulighed for at styre dine enheder og få statistiker over alarmer osv. 

Alt sammen kan tilgå fra nettet af, og du behøver derfor ikke være tilstede på pladsen 

Green Power Solutions

Hos SITE-SECURITY tænker vi meget på miljøet og hvordan vi kan få en grønnere fremtiden. Derfor er vi altid i konstant udvikling af vores produkter med at gøre dem grønnere.

 

Vores hybrid generator til byggepladser kan reducere CO2-udledning med op til 85%. Med en kombination af batterier og brændstofmotor, minimerer vores generator miljøpåvirkningen og gør det muligt for dig at have en pålidelig strømkilde til din hele byggeplads.

Hybrid Power Generator er brændstoføkonomisk og kan reducere dieselforbruget med op til 85%. Det betyder, at du kan spare penge på brændstofomkostninger, samtidig med at du opretholder en stabil og pålidelig strømkilde til din byggeplads.

Vi ved hvor meget en generator kan larme, og derfor har vi gjort vores Hybrid

Power Generator er så støjsvag som muligt, hvilket gør det mere behageligt for din medarbejder på pladsen og naboer i området. Ved at kombinere batteriteknologi med en effektiv brændstofmotor, reducerer vores generator støjniveauet markant sammenlignet med traditionelle generatorer.

Driftovervågning

Vores tekniske team overvåger driften af Hybrid Generatoren.

 

Vi har live startus fra anlægget omkring generatorens tilstand, olietryk og service. Vi ser også efter om der er ved at være lavt dieselniveau og giver dig besked hvis du skulle have glemt at tanke inden den løber tør.

driftovervågning.png
Hybrid Generator - Nem og transportabel.heic

Transportabel

Trailermonteret version - Du kan selv flytte enheden og køre masten op og ned. Er perfekt løsning til pladser der flytter sig og så får man både sikring / generator og lys med mere med sig hele tiden så man også undgår driftstop pga. tyveri og hærværk. Flytter man enheden registrerer man det via vores App og den indbyggede GPS sikrer at vi altid ved hvor enheden er hvis der skal sendes en vagt ud.

Hybrid Power Generator dimensioner

Længde

3,0 m

Højde

2,2 m

Bredde

1,8 m

Få din pris indenfor 2 timer

Har du spørgsmål til SITE-SECURITY HYBRID POWER GENERATOR  eller ønsker du at høre mere om vores andre produkter? Så kontakt os, og du har et svar indenfor 2 timer. 

Kontakt
bottom of page