I'm a title. Click here to add your own text and edit me.

Container sikring

Overvågning og sikring af containere

Med container sikring fra Site-Security er du sikret bedst muligt mod uønsket adfærd ved dine containere med vores aktive overvågningsløsninger

Sæt en stopper for container tyveri og hærværk

34525171-0-SS-Ikon-02.png

Containere har efterhånden enormt mange forskellig artede formål og forefindes ikke længere kun på havne og store overvågede og top sikrede container terminaler. 

Containere er er at finde mange steder og hjælper os med opfyldelse af mange formål, som f.eks midlertidig opbevaring eller lager. 

Containere bruges dog også i stor stil til lyssky og kriminelle aktiviteter, herunder særligt smugling og illegal indvandring - med SITE-SECURITY's container sikring vil vi være med til at sætte en stopper for dette.

Luftfoto af beholdere

Container sikring og overvågning

SITE-SECURITY er en aktiv sikringsløsning, hvilket betyder, at går der en alarm ved dine containere, vil vores egne dedikerede alarmbehandlere indenfor få sekunder reagere og overvåge container sikringen.

Kommer der ubudne gæster ved containerne, varsler vi med lys og informerer de ubudne gæster ved direkte kommunikation fra vores vagtpersonale gennem de aktive tovejshøjtalere på alle SITE-SECURITY's modeller til container sikring.  Forlader de ubudne gæster ikke området, kan vi tænde for sirenen og i sidste instans tilkalde politiet eller andet vagtpersonale.

Fordi det ofte ikke bliver nødvendigt at tilkalde vagtpersonale eller politi, kan omkostningerne holdes nede og I undgår tyveri, smugling og hærværk.

All-inclusive løsning

Hos SITE-SECURITY sætter vi en ære i at levere en samlet løsning der matcher dine behov for container sikring. Du skal ikke længere have fat i et hav af samarbejdspartnere eller bøvle med uigennemskuelige priser. 

  • Du er altid opdateret om hændelser ved dine containere

  • Ingen likvidtetsbinding eller forældelse af dine overvågningssystemer

  • Én samarbejdspartner, der klarer alle opgaver

  • Øjeblikkelig reaktion ved alarmer fra eget dedikeret vagtpersonale

  • Dag-til-Dag levering

  • Vi leverer og konfigurerer - og kører ikke før det virker

Aldrig i vejen - men altid central og tæt på dine containere

Container sikring behøver hverken at være dyrt eller besværligt. Afhængig af mængden af containere og deres funktionelle formål tilpasser vi en løsning til dig der sikrer at SITE-SECURITY systemerne aldrig er i vejen men altid centralt placeret så de opfanger al uønsket aktivitet.

Modeller til container sikring

SS_Ikoner.png
34525171-0-SS-Ikon-02.png
SIKRE DINE CONTAINERE & SOV GODT OM NATTEN!

Hør mere om vores modelprogram, find en løsning til dit behov for container sikring, få et tilbud i dag og få SITE-SECURITY i morgen

MARKEDETS SMARTESTE CONTAINER SIKRING
 
Ligegyldigt hvilken SITE-SECURITY model der passer til dine behov får du altid den samme
stærke service. Du får bl.a.
34520526-0-Asset-66.png

Dedikeret personale til at overvåge alarmer og reagere 
på få sekunder

34520531-0-Asset-63.png

Adgang via app til
smartphone eller tablet 
giver et hurtigt overblik

34520536-0-Asset-65.png

Komplet sikring og overvågning af arealerbåde dag og nat

34520501-0-Asset-61.png

Rapportering via email  i

tilfælde af hændelser

EN NEM OG SIKKER LØSNING

Når du benytter dig af SITE-SECURITY løsningen, klarer vi alt fra levering og konfiguration til alarmovervågning, vagttilkald og rapportering.  Du skal ikke bruge tid på uigennemsigtige løsninger og lange leveringstider.

36657866-0-Page-1.png
36657991-0-Design-1.png
36658021-0-Design-2.png
36658031-0-Design-3.png

1

2

3

4

Dialog om behov

Levering

24/7 overvågning

Rapportering

34525171-0-SS-Ikon-02.png
DET SIGER VORES KUNDER:
34520511-0-Asset-60.png

"Man kan kun kalde det en succes for der har ikke været et eneste tyveri mens SITE-SECURITY har været installeret. Det hele har fungeret meget professionelt, vi har ikke selv skulle stå for noget vedrørende installationen. Der vil helt klart komme andre opgaver hvor SITE-SECURITY skal i spil igen. "

Martin Rye Ustrup, Afdelingsleder
Barslund A/S

34520511-0-Asset-60.png

"Vi ville have en løsning, hvor vi i et lokalt område kunne overvåge vores maskiner. Vi ville gerne forebygge eventuelle problemer, og i løbet af de sidste 14 dage er der gået nogle alarmer, men der er endnu ikke blevet stjålet noget. Så det virker som det skal."

Kenneth Olesen, Entrepriseleder
P. Olesen & Sønner A/S

34520511-0-Asset-60.png

"Efter at vi har fået installeret SITE-SECURITY har der ikke været et eneste tyveri. Løsningen er meget fleksibel og kan hurtigt installeres, så det er nemt for os at sikre et nyt område, også selvom det er for en kortere periode. 
Det er ikke sidste gang vi samarbejder med 
SITE-SECURITY"

Simon Astley-Kristensen, Byggeleder
Einar Kornerup A/S