top of page

I'm a title. Click here to add your own text and edit me.

Site-Security på vej mod CO2-neutralitet

- Det er nu der skal handles

34525171-0-SS-Ikon-02.png

På vej mod CO2-neutralitet

Hos Site-Security arbejder vi ambitiøst og målrettet mod en grønnere og renere fremtid. 

Vores erklærede målsætning er CO2-neutralitet i 2030 - et ambitiøst mål som vi kun kan nå i samspil med vores medarbejdere og kunder og et stærkt fokus på grøn energi og bæredygtige materialevalg i produktionen. 

 

Hvad har vi gjort

  • Vores Zero model, der er udviklet til overvågning i de fjerneste afkroge uden nogen form for strøm, kører allerede nu på 100% grøn energi med stærke solpaneler og en vindmølle til strømproduktion.

  • Vores Solar model, der er den sikre løsning til store områder uden strøm, kører på solenergi via stærke solpaneler. Dog med en dieselgenerator som backup.

  • Installation af solceller på virksomheds domicilet der alene producerer al den strøm vi bruger til drift om natten og en stor del af produktionen på Smedevej 2 i Esbjerg, målsætningen er at vi skal være 100% selvkørende og nye solcelleanlæg er på vej.

  • Valg af miljøvenlige hybridbiler/elbiler når dette er muligt, desværre er vores kørselsbehov stadig for store og ventetiden for lang til 100% elbiler.

  • Affaldssortering, vi sorterer selvfølgelig alt vores affald og genbruger så meget som muligt i vores produktion. Herudover samler vi store mængder affald sammen, læs mere om dette nedenfor. 

  • Co2-gebyr. Vi har pålagt vores fakturaer et co2-gebyr på DKK 150,- pr faktura. Dette for at fremme udviklingen af bæredygtige løsninger og modeller og investere i vedvarende energi og grønne løsninger.

ZERO-100procent-groen.jpg

ZERO - 100% grøn overvågningsenhed fra Site-Security

site-security miljø.jpg

Der skal handles nu, om 20 år er det for sent

"Tiden er inde til handling, vi som virksomheds ejere er nød til at tage klimaforrandringer alvorligt og handle nu. Vi kan ikke vente på at regeringer og markedet er klar til vedvarende grøn energi, omstillingen går simpelthen for langsomt og de løsninger der præsenteres ændrer alligevel ikke det store. 

Tiden er derfor inde til at vi tager sagen i egen hånd, hos Site-Security vil vi gå forrest og vise vejen for andre virksomheder. Vi ønsker at være med til at skabe holdningsændringer hos vores samarbejdspartnere og i hele branchen. "

Lasse, direktør ved SITE-SECURITY

Vi genbruger

Hos Site-Security arbejder vi målrettet med genbrug. Vi indsamler jern, elektronik og plastisk for at genanvende dette i vores produktion. Vores dygtige og kreative team af medarbejdere får konstant nye idéer til hvordan vi udnytter og genbruger de materialer vi får ind, herunder er et par eksempler. 

Genanvendelse af elektronik: Vi genbruger ledninger, batterier og andet småt elektronik i vores produktion så snart vi kan. Vores teknikere finder konstant på nye kreative løsninger. 

Genanvendelse af jern og metal: Vi genbruger jern og metal så ofte som muligt, vores produkter har næsten alle en mængde genbrugs jern eller metal i sig. 

Genanvendelse af plastik: Plastik genanvendes mange steder i vores produktion, primært til diverse mærkater, skilte og interne elementer i vores modeller. 

Herudover planlægger vi at opsamler vi regnvand som benyttes til vask af vores biler. 

SITE-SECURITY Affaldsotering.jpg

SITE-SECURITY affaldssortering

SS_Ikoner.png
site-security co2 miljø (2).jpg

SOLENERGI

Med solceller på taget og tilkobling til SOLAR POWER STATION forsyner vi vores domicil i Esbjerg med solenergi.

bottom of page