top of page

I'm a title. Click here to add your own text and edit me.

Site-Security på vej mod CO2-neutralitet

- Det er nu der skal handles

34525171-0-SS-Ikon-02.png

På vej mod CO2-neutralitet

Hos Site-Security arbejder vi ambitiøst og målrettet mod en grønnere og renere fremtid. 

Vores erklærede målsætning er CO2-neutralitet i 2030 - et ambitiøst mål som vi kun kan nå i samspil med vores medarbejdere og kunder og et stærkt fokus på grøn energi og bæredygtige materialevalg i produktionen. 

 

Hvad har vi gjort

  • Vores Zero model, der er udviklet til overvågning i de fjerneste afkroge uden nogen form for strøm, kører allerede nu på 100% grøn energi med stærke solpaneler og en vindmølle til strømproduktion.

  • Vores Solar model, der er den sikre løsning til store områder uden strøm, kører på solenergi via stærke solpaneler. Dog med en dieselgenerator som backup.

  • Vores Hybrid Generator, den perfekte alt-i-en enhed til byggepladser, kører på solenergi samt backup-batterier og er udviklet med en ny dieselgenerator der udleder 80% mindre Co2.

  • Installation af solceller på virksomheds domicilet der alene producerer al den strøm vi bruger til drift om natten og en stor del af produktionen på Smedevej 2 i Esbjerg, målsætningen er at vi skal være 100% selvkørende og nye solcelleanlæg er på vej.

  • Valg af miljøvenlige hybridbiler/elbiler når dette er muligt, desværre er vores kørselsbehov stadig for store og ventetiden for lang til 100% elbiler.

  • Affaldssortering, vi sorterer selvfølgelig alt vores affald og genbruger så meget som muligt i vores produktion. Herudover samler vi store mængder affald sammen, læs mere om dette nedenfor. 

  • Co2-gebyr. Vi har pålagt vores fakturaer et co2-gebyr på DKK 150,- pr faktura. Dette for at fremme udviklingen af bæredygtige løsninger og modeller og investere i vedvarende energi og grønne løsninger.

ZERO-100procent-groen.jpg

ZERO - 100% grøn overvågningsenhed fra Site-Security

site-security miljø.jpg

Der skal handles nu, om 20 år er det for sent

"Tiden er inde til handling, vi som virksomheds ejere er nød til at tage klimaforrandringer alvorligt og handle nu. Vi kan ikke vente på at regeringer og markedet er klar til vedvarende grøn energi, omstillingen går simpelthen for langsomt og de løsninger der præsenteres ændrer alligevel ikke det store. 

Tiden er derfor inde til at vi tager sagen i egen hånd, hos Site-Security vil vi gå forrest og vise vejen for andre virksomheder. Vi ønsker at være med til at skabe holdningsændringer hos vores samarbejdspartnere og i hele branchen. "

Lasse, direktør ved SITE-SECURITY

Vi genbruger

Hos Site-Security arbejder vi målrettet med genbrug. Vi indsamler jern, elektronik og plastisk for at genanvende dette i vores produktion. Vores dygtige og kreative team af medarbejdere får konstant nye idéer til hvordan vi udnytter og genbruger de materialer vi får ind, herunder er et par eksempler. 

Genanvendelse af elektronik: Vi genbruger ledninger, batterier og andet småt elektronik i vores produktion så snart vi kan. Vores teknikere finder konstant på nye kreative løsninger. 

Genanvendelse af jern og metal: Vi genbruger jern og metal så ofte som muligt, vores produkter har næsten alle en mængde genbrugs jern eller metal i sig. 

Genanvendelse af plastik: Plastik genanvendes mange steder i vores produktion, primært til diverse mærkater, skilte og interne elementer i vores modeller. 

Herudover planlægger vi at opsamler vi regnvand som benyttes til vask af vores biler. 

SITE-SECURITY Affaldsotering.jpg

SITE-SECURITY affaldssortering

Tesla til kundekørsel.jpg

Miljøvenlige elbiler er vejen frem

Hos Site-Security forpligter vi os til at prioritere miljøvenlige løsninger i vores daglige drift. Vi er stolte af at bruge Teslaer til vores kundekørsel, hvilket giver os mulighed for at reducere vores miljømæssige fodaftryk betydeligt.

 

Ved at vælge elbiler drager vi fordel af flere miljømæssige fordele, herunder reduceret CO2-udledning, mindre luftforurening og bidrag til at bevare naturressourcer. Disse bæredygtige valg er en central del af vores bestræbelser på at fremme en grønnere fremtid, samtidig med at vi opretholder vores sikkerhedsstandarder og kundetilfredshed

Hybrid Generatoren

Nyhed: 80% reduktion af dieselforbruget - spar op til 50.000 kr. pr. måned med Hybrid Generatoren

Hos Site-Security holder vi konstant udviklingen i gang. Vores nyeste tiltag mod at blive Co2-neutrale er den revolutionære Hybrid Generator, der tager det bedste fra alle vores miljøvenlige enheder og kombinerer dem i én - med lidt nyt i også.

Den revolutionære generator: En kombination af batterier og brændstofmotor minimerer Co2-udledningen med op til 85% og reducerer støjniveauet markant. Generatoren er også brændstoføkonomisk og kan reducere selve dieselforbruget med op til 85% oveni.

Solcellemodul: Det er muligt at tilslutte Hybrid Generatoren til vores Solar Power Station og generere ren og bæredygtig energi samt reducere mængden af drivhusgasser.

Stor batteripakke: Med fokus på effektivitet har vi inkluderet en 50KW batteripakke i systemet, hvilket gør det muligt for generatoren at gemme den overskydende energi og bruge det senere. Batteripakken fungerer som en buffer mellem generatoren og den elektriske belastning.

Herudover er Hybrid Generatoren monteret på en trailer, hvilket gør den yderst mobil og nem at flytte efter behov.

Hybrid Generator - Sænket.heic

SITE-SECURITY affaldssortering

Innovative energiløsninger til vores enheder

Solceller & Solcellemoduler

Vores investering i solpaneler og solcellemoduler er afgørende for vores bæredygtige fremtid. Disse teknologier muliggør en markant reduktion af CO2-udledningen ved at udnytte solens kraft til at generere ren og vedvarende energi. Ved at skifte til solenergi erstatter vi traditionelle generatorer, hvilket ikke kun bidrager til kampen mod klimaændringer, men også resulterer i omkostningsbesparelser på lang sigt.

 

Denne innovative tilgang demonstrerer vores engagement i at minimere vores miljømæssige påvirkning samtidig med at vi sikrer en pålidelig og bæredygtig energiforsyning til vores enheder. Eksempler på enheder med solpaneler inkluderer Solar og Zero. Alle vores enheder kan tilkobles en Solar Power Station for at køre på grøn energi.

Back-up batteripakker

Vores enheder prioriterer ikke kun sikkerhed, men også miljøvenlighed. Med vores indbyggede back-up batteripakker, der tilbyder enten 12 eller 24 timers backup strøm, sikrer vi ikke blot uafbrudt drift under strømsvigt, men reducerer også vores miljømæssige fodaftryk. Ved at have disse batteripakker integreret i vores sikkerhedssystemer minimerer vi behovet for traditionelle strømforsyningskilder, der ofte er baseret på fossile brændstoffer.

Vi lagrer overskydende energi fra solpanelerne og evt. generatorer i vores batteripakker, hvilket reducerer CO2-udledningen endnu mere og bidrager til en grønnere fremtid. Når du vælger SITE-SECURITY, vælger du ikke kun sikkerhed, men også en grønnere tilgang til at beskytte dine ejendomme og miljøet.

SS_Ikoner.png
site-security co2 miljø (2).jpg

SOLENERGI

Med solceller på taget og tilkobling til SOLAR POWER STATION forsyner vi vores domicil i Esbjerg med solenergi.

bottom of page