top of page

I'm a title. Click here to add your own text and edit me.

Genbrugsstationer

Med overvågnings- og sikringsløsninger fra Site-Security sikrers genbrugsstatationer bedst. Læs mere om de mange muligheder for sikring af genbrugsstationer.

Sikring og overvågning af genbrugsstationer

34525171-0-SS-Ikon-02.png

Hos Site-Security får vi ofte forespørgsler fra genbrugsstationer der ønsker bedre sikring og overvågning af deres genbrugsstationer. 

Den øgede fokus på overvågning og sikring fra branchen skyldes i høj grad tre elementer:

  • Forebyggelse mod tyveri

  • Forebyggelse mod hærværk 

  • Hurtig brandsikring ved selvantændelige materialer

Hos Site-Security passer de fleste af vores modeller perfekt til kravspecifikationen fra genbrugsstationer, og med vores aktive overvågning og vagtcentral leverer vi danmarks hurtigste reaktionstider. 

7407873-0-Billede-07-07-2016-1.jpg

Særligt udviklet til genbrugsindustrien

Hos genbrugsstationer er risikoen for selvantændelse i processen med affaldshåndtering særligt stor. Industrien gør alt hvad den kan for at reducere mulighederne for selvantændelse, men alligevel opstår der ofte brande i affaldsdepoter, med store udgifter til følge. Læs mere om vores branddetektionssystem her

Få stor effekt med Danmarks hurtigste reaktionstid

Med Danmarks hurtigste reaktionstid kan vi lynhurtigt behandle en alarm fra et branddektionskamera, og inden for 15 sekunder vil vi være i kontakt med alarmcentralen, og dermed i gang med at redde dine aktiver.

Stop genbrugs-tyveri med Site-Security

Vores kunder er yderst tilfredse og med en successrate på + 99% kan vi med sikkerhed sige at Site-Security overvågning virker og stopper indbrud, tyveri og hærværk hver eneste nat - 365 dage om året. 

Læs hvad vores kunder siger her:

Modeller på vej på markedet

Vi er endnu i BETA stadie på vores nyeste branddetektionsmodeller, men tøv ikke med at kontakte os hvis du har spørgsmål til løsningerne eller ønsker at se det i praksis. 

SS_Ikoner.png
34525171-0-SS-Ikon-02.png
BLIV SIKRET & SOV GODT OM NATTEN!

Hør mere om vores modelprogram, find en løsning til dit behov, få et tilbud i dag og få SITE-SECURITY i morgen

34525171-0-SS-Ikon-02.png
DET SIGER VORES KUNDER:
34520511-0-Asset-60.png

"Man kan kun kalde det en succes for der har ikke været et eneste tyveri mens SITE-SECURITY har været installeret. Det hele har fungeret meget professionelt, vi har ikke selv skulle stå for noget vedrørende installationen. Der vil helt klart komme andre opgaver hvor SITE-SECURITY skal i spil igen. "

Martin Rye Ustrup, Afdelingsleder
Barslund A/S

34520511-0-Asset-60.png

"Vi ville have en løsning, hvor vi i et lokalt område kunne overvåge vores maskiner. Vi ville gerne forebygge eventuelle problemer, og i løbet af de sidste 14 dage er der gået nogle alarmer, men der er endnu ikke blevet stjålet noget. Så det virker som det skal."

Kenneth Olesen, Entrepriseleder
P. Olesen & Sønner A/S

34520511-0-Asset-60.png

"Efter at vi har fået installeret SITE-SECURITY har der ikke været et eneste tyveri. Løsningen er meget fleksibel og kan hurtigt installeres, så det er nemt for os at sikre et nyt område, også selvom det er for en kortere periode. 
Det er ikke sidste gang vi samarbejder med 
SITE-SECURITY"

Simon Astley-Kristensen, Byggeleder
Einar Kornerup A/S

SE FLERE REFERENCER HER!
EN NEM OG SIKKER LØSNING

Når du benytter dig af SITE-SECURITY løsningen, klarer vi alt fra levering og konfiguration til alarmovervågning, vagttilkald og rapportering.  Du skal ikke bruge tid på uigennemsigtige løsninger og lange leveringstider.

36657866-0-Page-1.png
36657991-0-Design-1.png
36658021-0-Design-2.png
36658031-0-Design-3.png

1

2

3

4

Dialog om behov

Levering

24/7 overvågning

Rapportering

bottom of page