top of page

OM SITE-SECURITY

Din leverandør af mobile sikrings- og overvågningsløsninger 

Vi løser alle opgaver

SiteSecurity_Ikon.png

OM SITE-SECURITY A/S

Nordens førende mobilsikringsleverandør

SITE-SECURITY A/S adskiller sig markant fra konkurrenterne og er stolt over at være Nordens største leverandør af mobilsikring. Vores unikke position i branchen bygger på en række fundamentale styrker og unikke serviceegenskaber, der tilsammen definerer vores stærke brand.

Egen  Produktion

Vi står for egen produktion af sikkerhedsudstyr, hvilket giver os fuld kontrol over både kvalitet og innovation. Dette sikrer, at vi konstant kan tilbyde de nyeste og mest effektive sikkerhedsløsninger på markedet, skræddersyet til vores kunders specifikke behov.

Egen Softwareudvikling

Vores dedikerede team af softwareudviklere arbejder kontinuerligt på at forbedre og tilpasse vores sikkerhedssystemer. Ved at udvikle vores egen software internt, kan vi hurtigt implementere nye teknologier og funktioner, der maksimerer sikkerheden og brugervenligheden for vores kunder.

SITE-SECURITYs egen produktion i Danmark
Opkoblet overvågning.JPG

Egen Alarmcentral

Med en intern alarmcentral garanterer vi en hurtig og effektiv respons på sikkerhedshændelser 24/7. Vores specialuddannede sikkerhedspersonale er altid klar til at håndtere alarmer og sikre, at hver hændelse bliver behandlet med højeste prioritet og professionalisme.

Fuld Transparens og Detaljeret Rapportering

Vi forpligter os til fuld åbenhed i vores operationer. Vores kunder modtager detaljerede rapporter og analyser, der ikke blot beskriver hændelser og indsatser, men også giver indsigt i potentiel risikominimering og forebyggelse. Denne grad af transparens sikrer, at vores kunder altid er informeret og kan træffe beslutninger baseret på pålidelige data.

Sikkerhed udover standarden

Hos SITE-SECURITY A/S er vi dedikeret til at tilbyde en service, der går ud over det sædvanlige, og som understøtter vores kunders behov for sikkerhed og tryghed med de mest avancerede og effektive løsninger. Vores holistiske tilgang til mobilsikring og vores evne til at integrere teknologi, menneskelige ressourcer og stærke kundepartnerskaber gør os til den foretrukne sikkerhedspartner i Norden.

Klar til at styrke din sikkerhed? Kontakt os i dag for at høre hvordan vi kan hjælpe dig med at styrke sikkerheden.

Service der går udover det sædvandlige.jpg
historien om site-security.JPG

Kunde cases og eksempler på løsninger

Vi har samlet en række eksempler på hvordan vi har løst opgaver for flere af vores kunder under vores cases. Her bliver du inspireret til at se muligheder for løsninger fra en anden vinkel end branchen traditionelt har gjort det. 

Hos SITE-SECURITY er vores holdning at der findes en løsning på alle sikrings op overvågnings udfordringer

 

Find din inspiration her - husk at kontakte os ved spørgsmål og en uforpligtende samtale. 

"Man kan kun kalde det en succes for der har ikke været et eneste tyveri mens SITE-SECURITY har været installeret. Det hele har fungeret meget professionelt, vi har ikke selv skulle stå for noget vedrørende installationen. Der vil helt klart komme andre opgaver hvor SITE-SECURITY skal i spil igen. "

Martin Rye Ustrup, Afdelingsleder
Barslund A/S

34520511-0-Asset-60.png

"Vi ville have en løsning, hvor vi i et lokalt område kunne overvåge vores maskiner. Vi ville gerne forebygge eventuelle problemer, og i løbet af de sidste 14 dage er der gået nogle alarmer, men der er endnu ikke blevet stjålet noget. Så det virker som det skal."

Kenneth Olesen, Entrepriseleder
P. Olesen & Sønner A/S

"Efter at vi har fået installeret SITE-SECURITY har der ikke været et eneste tyveri. Løsningen er meget fleksibel og kan hurtigt installeres, så det er nemt for os at sikre et nyt område, også selvom det er for en kortere periode. 
Det er ikke sidste gang vi samarbejder med 
SITE-SECURITY"

Simon Astley-Kristensen, Byggeleder
Einar Kornerup A/S

Et udpluk af vores kunder

Vi har allerede hjulpet en række danske virksomheder med områdesikring . Her er et udpluk:

10648963-0-referencer-byggebran.png
Esbjerg Planteskole logo.png
hn-logo-black.png
CASA-Logo-Payoff_cmyk_lille.jpg
Bonava.png
34520546-0-Asset-68.png
parttern-fat-white%402x_edited.png
hør mere

Vi hører gerne fra dig

Har du spørgsel til SITE-SECURITY eller ønsker du at høre mere om vores produkter? Så kontakt os på: 

34525171-0-SS-Ikon-02.png

Seneste blogindlæg

bottom of page