top of page

OM SITE-SECURITY

Din leverandør af mobile sikrings- og overvågningsløsninger 

Vi løser alle opgaver

SiteSecurity_Ikon.png

OM SITE-SECURITY

SITE-SECURITY er en mobil proaktiv sikringsløsning til områder der skal sikres i korte eller længere perioder. Vi leverer dag til dag og kan tilbyde mobil sikringsløsning 24 timer i døgnet samt dedikerede alarmbehandlere der indenfor få sekunder kan reagere og interagerer med eventuelle ubudne gæster.

 

SITE-SECURITY er udviklet af Lasse Østergaard Jensen. Han har i mange år, med stor succes, beskæftiget sig med disponering af sikringsprodukter til virksomheder.

FRA IDÉ TIL VIRKELIGHED

Ideen til SITE-SECURITY opstod da Lasse blev spurgt om han kunne sikre en byggeplads. Han indså hurtigt, at det ikke var nok at sætte et kamera op, for at holde tyvene væk. Der skulle reageres med det samme, at der var ubudne gæster. Seks måneder senere stod den første SITE-SECURITY løsning klar.

LAsse Østergaard-jensen startede SITE-SECURITY.JPG
Overvågning til site-security kan områdesikre mange pladser.JPG

EN VERDEN AF MULIGHEDER

SITE-SECURITY har i dag nogle unikke løsninger til områdesikring. Produkterne er blevet udviklet over tid, og bliver løbende tilpasset efter hvad vores kunder efterspørger. SITE-SECURITY kan områdesikre fra små arealer til de helt store byggepladser, til priser hvor alle kan være med.

Da Lasse havde udviklet SITE-SECURITY opdagede han, at det ikke kun var byggepladser som havde brug for områdesikring og i dag har SITE-SECURITY kunder fra byggebranchen, autoforhandlere, genbrugsstationer, boligområder, sportsbegivenheder, havne og festivaller.

Seneste nyhed i produktporteføljen er vores unikke DE-FENCE SYSTEMS, fremtidens aktive sikringssystem til byggepladser og arbejdspladser. 

historien om site-security.JPG

Kunde cases og eksempler på løsninger

Vi har samlet en række eksempler på hvordan vi har løst opgaver for flere af vores kunder under vores cases. Her bliver du inspireret til at se muligheder for løsninger fra en anden vinkel end branchen traditionelt har gjort det. 

Hos SITE-SECURITY er vores holdning at der findes en løsning på alle sikrings op overvågnings udfordringer

 

Find din inspiration her - husk at kontakte os ved spørgsmål og en uforpligtende samtale. 

"Man kan kun kalde det en succes for der har ikke været et eneste tyveri mens SITE-SECURITY har været installeret. Det hele har fungeret meget professionelt, vi har ikke selv skulle stå for noget vedrørende installationen. Der vil helt klart komme andre opgaver hvor SITE-SECURITY skal i spil igen. "

Martin Rye Ustrup, Afdelingsleder
Barslund A/S

34520511-0-Asset-60.png

"Vi ville have en løsning, hvor vi i et lokalt område kunne overvåge vores maskiner. Vi ville gerne forebygge eventuelle problemer, og i løbet af de sidste 14 dage er der gået nogle alarmer, men der er endnu ikke blevet stjålet noget. Så det virker som det skal."

Kenneth Olesen, Entrepriseleder
P. Olesen & Sønner A/S

"Efter at vi har fået installeret SITE-SECURITY har der ikke været et eneste tyveri. Løsningen er meget fleksibel og kan hurtigt installeres, så det er nemt for os at sikre et nyt område, også selvom det er for en kortere periode. 
Det er ikke sidste gang vi samarbejder med 
SITE-SECURITY"

Simon Astley-Kristensen, Byggeleder
Einar Kornerup A/S

Et udpluk af vores kunder

Vi har allerede hjulpet en række danske virksomheder med områdesikring . Her er et udpluk:

10648963-0-referencer-byggebran.png
Esbjerg Planteskole logo.png
hn-logo-black.png
CASA-Logo-Payoff_cmyk_lille.jpg
Bonava.png
34520546-0-Asset-68.png
parttern-fat-white%402x_edited.png
hør mere

Vi hører gerne fra dig

Har du spørgsel til SITE-SECURITY eller ønsker du at høre mere om vores produkter? Så kontakt os på: 

34525171-0-SS-Ikon-02.png

Seneste blogindlæg

bottom of page