I'm a title. Click here to add your own text and edit me.

OM SITE-SECURITY

FRA IDE TIL VIRKELIGHED

SITE-SECURITY er en mobil proaktiv sikringsløsning til områder der skal sikres i korte eller længere perioder. Vi leverer dag til dag og kan tilbyde mobil sikringsløsning 24 timer i døgnet samt dedikerede alarmbehandlere der indenfor få sekunder kan reagere og interagerer med eventuelle ubudne gæster.

 

SITE-SECURITY er udviklet af Lasse Østergaard Jensen. Han har i mange år, med stor succes, beskæftiget sig med disponering af sikringsprodukter til virksomheder.

EN VERDEN AF MULIGHEDER

Ideen til SITE-SECURITY opstod da Lasse blev spurgt om han kunne sikre en byggeplads. Han indså hurtigt, at det ikke var nok at sætte et kamera op, for at holde tyvene væk. Der skulle reageres med det samme, at der var ubudne gæster. Seks måneder senere stod den første SITE-SECURITY løsning klar.

SITE-SECURITY har i dag nogle unikke løsninger til områdesikring. Produkterne er blevet udviklet over tid, og bliver løbende tilpasset efter hvad kunderne efterspørger. SITE-SECURITY kan områdesikre fra små arealer til de helt store byggepladser, til priser hvor alle kan være med.

Da Lasse havde udviklet SITE-SECURITY opdagede han, at det ikke kun var byggepladser som havde brug for områdesikring og i dag har SITE-SECURITY kunder fra byggebranchen, autoforhandlere, genbrugsstationer, boligområder, sportsbegivenheder, havne og festivaller.

Et udpluk af vores kunder

Vi har allerede hjulpet en række danske virksomheder med områdesikring . Her er et udpluk:

BLIV SIKRET & SOV GODT OM NATTEN!

 

Hør mere om vores modelprogram, find en løsning til dit behov,

få et tilbud i dag og få SITE-SECURITY i morgen