OM SITE-SECURITY

Din leverandør af mobile sikrings- og overvågningsløsninger 

Vi løser alle opgaver

SiteSecurity_Ikon.png

FRA IDE TIL VIRKELIGHED

SITE-SECURITY er en mobil proaktiv sikringsløsning til områder der skal sikres i korte eller længere perioder. Vi leverer dag til dag og kan tilbyde mobil sikringsløsning 24 timer i døgnet samt dedikerede alarmbehandlere der indenfor få sekunder kan reagere og interagerer med eventuelle ubudne gæster.

 

SITE-SECURITY er udviklet af Lasse Østergaard Jensen. Han har i mange år, med stor succes, beskæftiget sig med disponering af sikringsprodukter til virksomheder.

EN VERDEN AF MULIGHEDER

Ideen til SITE-SECURITY opstod da Lasse blev spurgt om han kunne sikre en byggeplads. Han indså hurtigt, at det ikke var nok at sætte et kamera op, for at holde tyvene væk. Der skulle reageres med det samme, at der var ubudne gæster. Seks måneder senere stod den første SITE-SECURITY løsning klar.

SITE-SECURITY har i dag nogle unikke løsninger til områdesikring. Produkterne er blevet udviklet over tid, og bliver løbende tilpasset efter hvad vores kunder efterspørger. SITE-SECURITY kan områdesikre fra små arealer til de helt store byggepladser, til priser hvor alle kan være med.

Da Lasse havde udviklet SITE-SECURITY opdagede han, at det ikke kun var byggepladser som havde brug for områdesikring og i dag har SITE-SECURITY kunder fra byggebranchen, autoforhandlere, genbrugsstationer, boligområder, sportsbegivenheder, havne og festivaller.

Seneste nyhed i produktporteføljen er vores unikke DE-FENCE SYSTEMS, fremtidens aktive sikringssystem til byggepladser og arbejdspladser. 

OM SITE-SECURITY

Kunde cases og eksempler på løsninger

Vi har samlet en række eksempler på hvordan vi har løst opgaver for flere af vores kunder under vores cases. Her bliver du inspireret til at se muligheder for løsninger fra en anden vinkel end branchen traditionelt har gjort det. 

Hos SITE-SECURITY er vores holdning at der findes en løsning på alle sikrings op overvågnings udfordringer. Find din inspiration her - husk at kontakte os ved spørgsmål og en uforpligtende samtale. 

Aktiv-adgangskontrol.jpg

Et udpluk af vores kunder

Vi har allerede hjulpet en række danske virksomheder med områdesikring . Her er et udpluk:

Esbjerg Planteskole logo.png
hn-logo-black.png
CASA-Logo-Payoff_cmyk_lille.jpg
Bonava.png
34520546-0-Asset-68.png
SiteSecurity_Ikon.png

BLIV SIKRET & SOV GODT OM NATTEN!

 

Hør mere om SITE-SECURITY's modelprogram og lad os finde en løsning der passer til dit behov.

Få et tilbud i dag og bliv sikret med SITE-SECURITY i morgen