top of page
Anbefaling site-security.jpg
container sikring site-security.png

Danmark´s bedste sikring

Anbefaling af
SITE-SECURITY

anbefaling site-security.png

Her finder du en rigtig god løsning

Lars-Conny Henningson, Bravida Prenad AB

MANGE HAR ALLEREDE VALGT SITE-SECURITY

ANBEFALINGER AF SITE-SECURITY

Ejnr Hessel

   EJNER HESSEL   

Historien mellem Ejner Hessel A/S og SITE-SECURITY startede med det kedelige faktum at Ejner Hessel A/S var godt og grundig træt af ubudne gæster, der stjal og udøvede hærværk på deres biler. Det er nu ved at være ét år siden, at de startede op med SITE-SECURITY.

 

”Vi var temmelig plaget af tyverier og er det stadigvæk på de pladser hvor vi ikke har SITE-SECURITY. Tyvene virker til at være meget bevidste om hvor der er kameraer, så det er en fordel for os, at SITE-SECURITY er så synlig. Så må vi leve med at den ikke er så pæn”, siger Morten Christensen, kvalitetschef hos Ejner Hessel, med et smil.

Morten oplever, at det er svært at holde tyvene væk, da de er frække nok til at grave sig under hegn og hurtige til at slå til på områder der ikke er overvåget. Det er primært hjul og partikelfilter fra varebiler som tyvene går efter.

 

”Der er generelt uhyggelig meget tyveri i bilbranchen. Og det værste er næste, alt den hærværk der er i forbindelse med tyveri. Fx når der bliver stjålet hjul, så bliver bilen efterladt på bremseklodserne, hvilket er ødelæggende. Der har ikke været indbrud der hvor vi har SITE-SECURITY, men det har været forsøgt et par gange. Heldigvis har alarmbehandlerne reageret meget hurtigt, så tyvene er blevet skræmt væk inden de kunne nå at tage noget. Jeg vil sige, at det er den store fordel ved SITE-SECURITY, deres reaktionstider er imponerende.”

siger Morten og fortsætter:

Vi er meget glade for SITE-SECURITY, især på de store pladser der ikke er hegnet ind. Det er en kæmpe fordel at alarmbehandlerne kan vurdere om det er en bandit eller en kunde, den service får vi ikke andre steder. Jeg har allerede anbefalet SITE-SECURITY til andre, og jeg gør det gerne igen. afslutter Morten.

Nellemann

   NELLEMANN   

Nellemann A/S havde i længere tid oplevet indbrud og hærværk ved deres afdelinger rundt omkring i landet. Især Århus afdelingen havde været ramt af indbrud.

 

”Vi har været meget plaget af tyveri rundt på vores pladser. Især på airbags og andre kostbare dele har vi været ramt. Det var en meget kedelig statistik og en dyr affære for os. Penge, jeg i virkeligheden hellere ville bruge på vores medarbejdere”, fortæller administrerende direktør i Nellemann A/S, Jørgen Gravgaard.

 

Jørgen Gravgaard ledte i markedet efter en løsning der kunne komme problemet til livs, og kom i kontakt med SITE-SECURITY, hvor den samlede sikringspakke gjorde indtryk på direktøren:

 

”SITE-SECURITY tilbød en samlet pakke, og jeg følte mest tryghed ved den løsning de præsenterede. Det var specielt den bemandede alarmcentral, der hele tiden sidder og holder øje med vores ting, der vejede tungt i vores valg af sikring. Selvfølgelig havde prisen indflydelse, men det vigtigste er, at når vi drejer nøglen og går hjem om aftenen, så sidder der folk og holder øje med vores værdier ude på pladsen. Det gør, at vi kan sove trygt om natten” fortæller Jørgen Gravgaard.

 

Efter SITE-SECURITY kom op og køre på pladsen er der ikke blevet stjålet en eneste ting fra området:

 

”Vi har ikke fået stjålet én eneste ting siden vi fik installeret SITE-SECURITY. Vi har været så tilfredse med det, at vi har udvidet med en løsning i vores afdeling i Roskilde. Det giver en stor tryghed at vi kan gå fra pladsen velvidende om, at der sidder folk og holder øje med vores værdier for os” fortæller direktøren.

Anbefaling site-security.jpg
bije camping anbefaling site-security.png

   BIJÉ FRITID & CAMPING   

Med aktiv områdesikring fik Bijé Fritid & Camping ApS fik sat en stopper for tyveri af vinteropbevarede campingvogne. 

I maj 2021 havde Bijé Fritid & Camping ApS igennem længere tid besøg af tyve. Desværre gik tyveriet ubemærket hen. Tyveriet omfattede nemlig kun indvendige dele, på de ca. 150 campingvogne som Bijé Fritid & Camping ApS havde vinteropbevaret for deres kunder. Først da campingvognene var tømt, og tyvene nu begyndte at pille de udvendige værdier af, blev Bijé Fritid & Camping ApS opmærksom på problemet.

- Tyvene havde anskaffet sig masternøgler, så de kunne komme ubemærket ind og ud. Hver aften lukkede og låste de altid af efter sig selv. Selv hullet i hegnet blev omhyggeligt lukket sammen efter hvert besøg, fortæller Jesper Behrensdorff, der er direktør ved Bijé Fritid & Camping ApS. Han fortsætter: Min fornemmelse er, at tyvene systematisk var på besøg hver aften. Det skulle selvfølgelig stoppes, og det skulle stoppes omgående.

Hurtig opsætning

Derfor kontaktede Jesper SITE-SECURITY. Indenfor kort tid havde SITE-SECURITY sendt Jesper et tilbud. Næste morgen havde der desværre igen været ubudne gæster. Jesper skyndte sig derfor at acceptere tilbuddet. Systemet var opsat inden frokost og fuld opkoblet inden fyraften.

- Jeg er meget imponeret  over den professionalisme og hurtige reaktionstid som SITE-SECURITY har udvist i forbindelse med opsætningen. Vi har i alt fået opsat 3 kameramaster. Tilsammen overvåger de 100 % af vores område.

Arbejdsdagen er blevet nemmere

Tidligere havde Bijé Fritid & Camping ApS kun almindelig alarmsystem og ”døde” overvågningskameraer opsat. Med aktiv overvågning fra SITE-SECURITY behøver Jesper og hans medarbejdere ikke længere selv gå ind og tjekke optagelserne igennem ved mistanke om indbrud.

- Hver aften jeg går i seng kan jeg trygt lukke øjnene i vished om, at Site-Security er nogle der holder øje med Bijé Fritid & Camping ApS. Næste morgen ligger der en mail til mig hvis der i løbet af natten er sket noget. Indtil videre har hver mail dog kun omhandlet mig, griner Jesper, fordi han nogle gange har glemt at slå systemet fra, når han om aftenen har haft et gøremål i virksomheden.

 

Udover selve håndteringen af overvågningskameraer er arbejdsdagen ved Bijé Fritid & Camping ApS også blevet nemmere.

- Det er ikke selve pengene det handler om for det er kundens forsikring der dækker. Det er derimod ofte svært at skaffe de reservedele som er blevet stjålet. Det gør det tidskrævende at komme videre. Fortæller Jesper og henviser til at tyverierne skete det på det mest kritiske tidspunkt, nemlig i maj hvor campingsæsonen for alvor starter og folk kommer for at hente deres campingvogn

 

- Siden SITE-SECURITY er begyndt at overvåge vores områder har vi ikke haft et eneste indbrud. Det er virkelig imponerende siger Jesper og slutter: De har venlig personale som sørger for at alt bliver hurtig rettet og færdiggjort. Vi er meget tilfredse.

Bijé Fritid & Caping

   BARSLUND   

Barslund er en virksomhed som konstant er i udvikling og som ikke er bange for at tage nye metoder i brug. Så da de oplevede gentagende tyverier fra deres byggeplads, ønskede de mere end bare at sætte et kamera op.

”Vi oplevede flere tyverier på samme byggeplads over en kort periode, og besluttede at gøre noget ved det. Vi fik anbefalet SITE-SECURITY af en samarbejdspartner og synes, at det var en spændende løsning. Med SITE-SECURITY kan vi aktivt forhindre indbrud og tyverier på vores byggeplads.” Udtaler Martin Rye Ustrup, Afdelingsleder hos Barslund.

Barslund har brugt SITE-SECURITY´s løsning i et halvt år, og har nu afsluttet den fase af byggeriet hvor pladsen har været særlig sårbar, så SITE-SECURITY er blevet afinstalleret igen.

”Man kan kun kalde det en succes, for der har ikke været et eneste tyveri mens SITE-SECURITY har været installeret. Det hele har fungeret meget professionelt, vi har ikke selv skulle stå for noget vedrørende installationen”, fortæller Martin.

Det er ikke sidste gang, at Barslund vil samarbejde med SITE-SECURITY.

”Der vil helt klart komme andre opgaver hvor SITE-SECURITY skal i spil igen. På store byggepladser vil der i perioder være materiale der står for sig selv, og hvor det giver rigtig god mening med SITE-SECURITY”, siger Martin.  

På spørgsmålet om hvorvidt Barslund vil anbefale SITE-SECURITY til andre, svarer Martin:

”Det vil jeg! Service og produkt har levet op til forventningerne og det er som det skal være, så det vil jeg klart anbefale.”

Barslund
Einar Kornerup

   EINAR KORNERUP A/S   

Einar Kornerup A/S har i dag ca. 15-20 byggesager i Danmark, og de oplever ofte, at der er ubudne gæster og ting der forsvinder på deres byggepladser.

"Det er ikke unormalt at der kan være adskillige tyverier på samme byggeplads”, siger Simon Astley-Kristensen, byggeleder hos Einar Kornerup A/S.

 

Simon blev gjort opmærksom på SITE-SECURITY gennem en samarbejdspartner, og besluttede, at det kunne være interessant for ham og hans kollegaer at høre mere om hvad SITE-SECURITY kunne gøre for at minimere tyverier på deres byggepladser. Efter en gennemgang af de forskellige løsninger, valgte Einar Kornerup A/S at få installeret produktet ONE og OBSERVER.

 

”Da først vi havde besluttet hvilken løsning vi skulle have, gik det meget hurtigt med installationen. Vi skulle bare definere hvilke områder der skulle sikres, og så blev det hele ellers ordnet for os”, fortæller Simon.

 

Det er nu 3 måneder siden at Einar Kornerup A/S fik installeret SITE-SECURITY, og i den periode har der ikke været et eneste tyveri. ”I starten gik alarmen ofte, men SITE-SECURITY fik altid folk til at forlade område, uden af vi skulle betale for en vagt. De sidste to uger har det været mere roligt, så løsningen virker som den skal.”  

 

Einar Kornerup A/S har besluttet at benytte SITE-SECURITY på byggepladsen i hele perioden byggeriet står på. De ser også en mulighed i at benytte løsningen fremover i andre byggesager, særligt i de perioder hvor de er ekstra sårbare.

 

”Løsningen er meget fleksibel og kan hurtigt installeres, så det er nemt for os at sikre et nyt område, også selvom det er for en kortere periode. Det er ikke sidste gang vi samarbejde med SITE-SECURITY”, afslutter Simon Astley-Kristensen.

   HJALMAR HANSEN   

Tømrer- & snedkerforretningen Hjalmar Hansen har med hjælp fra SITE-SECURITY helt sat en stopper for tyveri på deres byggeplads.

Inden de fik opsat kameramasten ”OBSERVER” havde de på 14 dage to tyverier – alene på den samme fynske byggeplads.

 

Under tyverierne blev der tilsammen stjålet for mere end 150.000 kr.

Ole Andersen fra Hjalmar Hansen fortæller om tyverierne:

"Efter 2 weekender med indbrud fik jeg nok. Det blev dyrt i både generhvervelser og spildt arbejdstid. Tyvene stak afsted med alt fra kørebanedæksler, el og ledninger til vores skurvogne, beton forskalling og grundvandpumpe. Jeg tør slet ikke tænkte på hvor store skader der kunne være sket, hvis grundvandspumpen var blevet stjålet i en regnfuld weekend."

 

Politiet kunne ikke gøre noget.

Det samme gjaldt forsikringsselskabet.

"Det var jo alt sammen materialer som var placeret udendørs på byggepladsen. Det er der størstedelen af vores værdier befinder sig."

 

 

Nul indbrud på byggepladsen

"Site-Security var hurtige til at sætte sikringen op. Siden har vi ikke haft ét eneste indbrud på denne byggeplads.

Normalvis bruger vi slet ikke byggepladssikring. Min erfaring er, at sådan noget som byggepladshegn skader mere end det gavner. Tyvene er fuldstændig ligeglad med byggepladshegnet. Til gengæld giver det os mere bøvl med oprydning og reparation.

 

Med løsningen fra Site-Security har vi ingen bøvl haft. De stod selv for at sætte det op og fjerne det igen. Det bedste er selvfølgelig, at vi ikke har haft ét eneste tyveri mens den aktive overvågning har kørt.

Det smarte system der følger med sikringen har endda gjort mit arbejde som hovedentreprenør nemmere. Jeg har fx nemt kunne følge med i hvis mine folk er kommet tidligere og hvornår der er leverancer."

Nemmere arbejdsdag

Når Ole Andersen har kunnet se den slags ting skyldes det, at han modtager en e-mail rapport fra Site-Security´s vagtcentral. E-mail rapporten sendes sammen med et kort videoklip hver gang vagtcentralen registrere aktiviteter indenfor sikringstiden.

 

"Jeg vil helt klart anbefale Site-Security til andre. Jeg vil også selv bruge dem igen.

Faktisk har jeg været så overrasket over hvor effektiv aktiv overvågning er, at jeg fremover vil have det med i tilbudslisten."

Om

Hjalmar Hansen er en tømmer- og Snedkerforretning med base i det sønderjyske Sønderborg og Aabenraa.

Virksomheden tilbyder en lang række opgaver lige fra service og nybyggeri til renovering.

På den omtalte byggeplads var Hjalmar Hansen i gang med at hjælpe OK med opførsel af en vaskehal i Nørre Aaby. En opgave som de udfører overalt i Danmark for OK.

Case

"Tyverplaget byggeplads mistede værdier for over 150.000 kr."

Læs historien HER>>

TIP!

Sådan finansierede Hjalmar Hansen løsningen

​Vores underleverandører har væsentlige værdier på byggepladsen. For at dele regningen op, kontaktede jeg derfor de to største af mine underleverandører. På den måde var det så godt som ingenting vi hver i sær skulle betale hver måned. Til gengæld kom sikringen os alle til gode.

Hjalma Hansen
Selmer

   SELMER   

Gentagne tilfælde af hærværk og indbrud på parkeringspladsen og et alarmsystem, som skulle opgraderes, fik Semler Retail i Risskov ved Århus til at kigge efter et nyt alarmsystem.

 

”Vi havde i en længere periode haft problemer med tyveri af hjul fra vores luksusbiler, og det var irriterende og rigtig dyrt for os. Vores produkter er i høj kurs, og derfor er de desværre også i høj kurs i kriminelle miljøer, fordi de er letomsættelige,” forklarer Brian B. Nielsen, servicechef hos Semler Retail, Risskov.

 

Brian B. Nielsen har arbejdet i Semler Retail siden 2002, så han kender bilbranchen rigtig godt, og det er ikke usædvanligt, at bilforhandlere får stjålet hjul og airbags.

 

”Vi undersøgte markedet for alarmløsninger, og det virkede både besværligt og dyrt at få et nyt system bygget ind. Da vi opdage SITE-SECURITY besluttede vi, at vi ville prøve det for en periode. Prisen var rimelig, og vi kunne opsige samarbejdet, hvis det ikke fungerede. Systemet blev stillet op uden problemer, jeg skulle ikke gøre noget – og så har det bare kørt siden,” siger Brian B. Nielsen.

 

Det er nu fire måneder siden, at den første SITE-SECURITY løsning blev sat op, og Semler Retail Risskov har ikke opsagt samarbejdet – tværtimod har de fået yderligere to enheder stillet op på forretningens område.

”Vi vælger at handle forebyggende og overvåge vores forretning og omgivende arealer ved hjælp af SITE-SECURITY for at beskytte vores produkter og skabe tryghed for de kunder, der har deres bil stående hos os.