top of page
  • kirstine917

Sikring af lastbiler førte til anholdelse

Opdateret: 20. okt. 2022



Dieseltyveri er et voksende problem i hele Danmark. Med hjælp fra sikrings firmaet SITE-SECURITY lykkedes det politiet en nat i august at pågribe to mænd der havde fyldt deres dunke fra lastbiler der stod parkeret ved Autohuset Vestergaard i Odense SV.


Politiets døgnrapporter melder stadig oftere om tyveri af brændstof. Formentlig er problemet langt større end de tyverier der jævnligt indrapporteres. I weekenden var det lastbil værkstedet ved Autohuset Vestergaard i Odense der fik besøg af ubudne gæster med tomme dunke og lange snabler.


Video med overvågningsoptagelser fra nattens lastbiltyveri. Videon er opdatget med selve sikringen af lastbilerne.


For Autohuset Vestergaard er tyveri og hærværk dog desværre ingen nyhed. De har derfor i årevise sikret deres udendørs arealer med aktiv overvågning fra SITE-SECURITY. Og netop denne sikring af lastbiler førte til, at politiet i weekenden kunne pågribe to dieseltyve.


Sikring af lastbiler fangede tyvene på fersk gerning

Vi har tidligere været plaget af tyveri og hærværk på vores biler og indimellem også ved værkstedet. Det har vi for længst taget konsekvensen af ved at få opsat kameramaster med live forbindelse til SITE-SECURITY´s bemandede vagtcentral fortæller Michael Lykke Aagaard fra Autohuset Vestergaard. Michael slutter: Det er den eneste måde hvor vi straks kan stoppe de langfingrede gæster. Jeg synes det er fedt at kunne hjælpe politiet med at pågribe tyvene samme aften og ikke bare sende den gamle optagelser når tyvene alligevel er over alle bjerge.

Sådan virkede lastbil sikringen

Om nattens forløb fortæller vagten fra SITE-SECURITY følgende:


Der lusker to personer rundt og kigger meget interesseret på de fem lastbiler der er parkeret udenfor værkstedet port. I dette område må der egentlig gerne være personer, men da de så vælger at gå tilbage til deres bil og finder benzindunke og pumpe frem ringer jeg til Politiet. Politiet fanger dem lige som de har forladt pladsen og de havde ganske rigtigt diesel bagi deres varevogn.


Om SITE-SECURITY

Site-Security er en sikringsvirksomhed med egen fabrik, service og vagtcentral i Esbjerg. Virksomhedens primære produkt er kameramaster der udlejes som abonnement med opkobling til virksomhedens egen bemandede vagtcentral.


55 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page