top of page
DE-DENCE%20adgangskontrol%20port2_edited

SITE-SECURITY
DE-FENCE SYSTEMS

Elektronisk adgangskontrol til arbejds- og byggepladser

DE-FENCE SYSTEMS mobil adgangskontrol system, er udviklet for at modvirke tyveri og svind - på især byggepladser, men også på andre typer arbejdspladser. Det sker ved adgangskontrol og ved at samle data om medarbejdere og aktiver på området. Data, der også er nødvendige i forhold til de stigende krav om dokumentation fra certificeringer og lovgivning. 
DE-FENCE SYSTEMS er automatiske portløsninger, styret af personlige adgangskort med langtrækkende RDIF-tags, RFID-scannere på pladsen og en veldesignet og avanceret kundeportal, hvorfra alle funktioner kan kontrolleres. 

Byggeplads adgangskontrol karrussel
Adgangskontrol til byggepladser

Vi arbejder med kendte sikringskomponenter; videoovervågning, chipmærkning og hegn og adgangskontrol. Forskellen er, at vi også er en softwarevirksomhed. Vi har udviklet avancerede, praktiske og effektive funktioner, der hjælper vores kunder til at forebygge svind og skabe en mere effektiv byggepladsorganisering” 

Lasse Østergaard-Jensen

Direktør Site-Security

SÅDAN VIRKER
DE-FENCE SYSTEM

1. Port og hegn

For at kunne kontrollere, hvem der er på f.eks. en byggeplads, er du først og fremmest nødt til at kontrollere adgangen. Der skal være et hegn og en port: Det er de første elementer i DE-FENCE SYSTEMS, der altid indeholder mindst én port og kræver et hegn. Portene i DE-FENCE SYSTEMS findes i forskellige varianter, men de er altid automatiske og styres ved hjælp af langtrækkende RFID-tags. 

Porte til adgangskontrol på byggepladser
DE-FENCE System 04.jpg

2. Karrusel

Karrusellen fungerer automatisk, og sikrer at kun en medarbejder kan entrere eller forlade byggepladsen ad gangen. 

Karrusellen fungerer enten via tags, der kan være forud programmeret ud fra specifikke settings på den enkelte medarbejder. Dette kan være tidsangivelser eller adgangsniveauer. 

Karrusellen kan selvfølgelig også programmeres til gæstekort, alt i alt er det kun fantasien der sætter grænser for mulighederne med vores karrusel.  

3. RFID-tags, adgangskort og scannere

RFID-tags og scannere er det andet centrale element i DE-FENCE SYSTEMS løsningen. RFID-tags bruges i de adgangskort, som giver automatisk adgang til pladsen, og de kan sættes på værktøj og maskiner, så de udløser en besked, hvis de fjernes fra pladsen. Adgangskortet, som naturligvis leveres i din virksomheds design, aflæses ikke kun ved indgangen, men også af (minimum to) scannere opstillet på pladsen, som er med til at sikre sikrer et langt bedre overblik over bevægelserne på byggepladsen. 

SS_web_07.jpg
SS Mockups 21-01_edited.jpg

4. Kundeportal

Kundeportalen er styresystem for - og hjertet i - DE-FENCE SYSTEMS. Det er her du administrerer løsningen og kan trække forskellige typer rapporter (link til liste over eks. på rapporter), f.eks. om hvem der har været på pladsen på dagsbasis eller ugebasis. Det hele styres fra kundeportalen. Herfra programmeres adgangskort til de medarbejdere, der skal have adgang, og det er også her du programmerer de enkelte tags med regler for adgang(link til indhold om regler).

 

Kundeportalen fungerer både på din mobiltelefon og på computeren og er naturligvis naturligvis integreret med Site-Securitys kameraløsninger, så du kun har én app til at administrere alle dine sikkkerhedsløsninger. Vi udvikler hele tiden på kundeportalen og har netop introduceret en talestyret intelligent assistent på systemet. Så du kan bruge din egen stemme til at stille spørgsmål til systemet, f.eks. “hvem er på byggepladsen lige nu?”. 

 

DE-FENCE SYSTEMS bruger samme kundeportal som bruges til at administrere Site-Securitys andre overvågnings- og alarmprodukter. Det giver mulighed for at skabe en stærk, integreret løsning, hvor adgangskontrol, overvågning og data går op i en højere enhed. Kontakt os her, hvis du har særligt komplekse behov til din sikringsløsning.  

Nummerplade scanner

 

kundeportalen kan du tildele og fjerne adgange til bestemte nummerplader. Du kan også oprette handlinger. Fx nægte at porten åbner for bilen samtidig med, der gives besked til ledelsen.

nummerplade scanner site security.JPEG

DE-FENCE Systems løser alle vores behov for adgangskontrol

Få en snak med vores salgsteam om, hvad DE-FENCE-SYSTEMS kan gøre for dig

Vokser med opgaven - i samarbejde med kunden

 

DE-FENCE SYSTEMS er fuldt skalérbart; man kan blive ved med at sætte scannere op og dække ethvert område. Men systemet kan også vokse i kompleksitet: Kundeportalen er allerede forberedt til at håndtere et stort antal specifikke regler og roller for færden på byggepladsen. Det er f.eks. muligt at give en ekstern medarbejder adgang til dele af byggepladsen, men ikke til andre. På samme måde er portalen også klar til at håndtere data fra mærket værktøj og maskiner. Således kan du f.eks. sikre, at maskiner eller værktøj forbliver i den samme zone på byggepladsen. Den kan også minde dig om, hvornår værktøjet skal til service i fht. en certificering. Alle vores løsninger er udviklet i samarbejde med vores kunder og testet i virkelighedens verden.

SS_web_04.png
site-security sikre overvågning med smart system.jpg

Data skaber nye muligheder 

 

DE-FENCE SYSTEMS mere end en løsning, der sikrer byggepladsen. Det er også et system til at indsamle og håndtere aktive data på medarbejdere og evt. aktiver på byggepladsen - og en række stærke og praktiske funktioner, så din virksomhed kan få nytte af jeres data. Det er ikke en rejse, der er sluttet endnu, for mulighederne er enorme. Det er derfor vi, i samarbejde med vores kunder,  hele tiden udvikler nye funktioner til at få dine data til at skabe værdi for din virksomhed. 

Sådan kan adgangs-tags programmeres

 

Alle tags kan gøres individuelle med virksomhed, medarbejder, nummerplade, maskinenavn/-nr. og det er muligt at bestemme tidsrum for adgang på pladsen. De individuelle tags kan også kodes til at udføre forskellige handlinger (åbne port/sende besked for godkendelse) og grupperes - hvis der f.eks er flere medarbejdere fra en leverandør som skal have samme rettigheder.

 

Eksempler på tilladelser på kort er: 

  • Ubegrænset adgang 

  • Dagskort – brugbart til ubegrænset ind og udkørsel en given dag 

  • Adgang til pladsen i åbningstiden

 

Tags på maskiner og værktøj kan forsynes med et udgangsforbudskort, så de bliver registreret ved porten. Porten kan så først åbnes, når du har givet tilladelse til at værktøjet må forlade byggepladsen. 

SS_web_01.jpg
SS Mockup Imac 21-01.png

Eksempler på aktivitetsrapporter i kundeportalen

  • Hvem der har været på byggepladsen. Når dagen/ugen/måneden er omme, vil det være muligt at modtage en oversigt over hvem der har været der. 
     

  • Hvor længe har de været på byggepladsen. Efter ønske kan byggeledelsen modtage en rapport over en bestemt grupperings aktivitet på byggepladsen. Hvornår tjekkede den enkelte ind og forlod området igen. Det vil give ledelsen mulighed for at tjekke leverandørers arbejdssedler.

SITE-SECURITY’s DE-FENCE SYSTEMS indeholder min.:

DE-DENCE%20adgangskontrol%20port2_edited.jpg

Port

Scanner til adgangskontro

Scannerne

IMG_0021.JPEG

Tags

brugerflader.jpg

Kundeportal

DE-FENCE systemet adskiller sig fra andre elektroniske adgangskontrolsystemer, da det er skalerbart og kan integreres med overvågning. Det er derfor den ideelle løsning til byggepladser og arbejdspladser, der kræver maksimal sikkerhed og overvågning. 
Via scannere samler DE-FENCE systemet data, som byggeledelsen kan bruge til at optimere arbejdsflowet på pladsen. Systemet bygger på en simpel webbaseret kundeportal og tags til adgangskontrol - de enkelte tags kodes nemt af byggeledelsen i kundeportalen.

Byggepladshegn til adgangskontrol

DE-FENCE SYSTEM kræver byggepladshegn. Du kan benytte dit eksisterende hegn, eller du kan leje hegn af os. 

Har du ikke brug for hele DE-FENCE SYSTEMET til din adgangskontrol, kan du alligevel godt leje byggeplads hegn af os.

Adgangskontrol med byggepladshegn.jpg
adgangskontrol med byggepladsvagt.jpg

Få styr på adgangskontrollen med en byggepladsvagt

DE-FENCE SYSTEM kræver ikke nødvendigvis n byggepladsvagt. Du kan sagtens selv administrerer hele adgangskontrollen selv.

Gennem Site-Security kan du dog også så en byggepladsvagt som er ekspert i at administrere systemet. Byggepladsvagten kan desuden hjælpe dig med en række andre vigtige sikkerhedsforanstaltninger indenfor adgangskontrol.

34525171-0-SS-Ikon-02.png
 
FÅ STYR PÅ AKTIVITETEN MED ADGANGSKONTROL

Hør mere om vores DE-FENCE SYSTEM, find en løsning til dit behov og få sikret din bygge-/arbejdsplads.

bottom of page