SITE-SECURITY modeller 2020

Oversigt over vores modeller til områdesikring- og overvågningsløsninger

Sikringsløsninger tilpasset dine behov med vores mange modeller

Uanset behov og størrelse leverer SITE-SECURITY fleksible løsninger og modeller,

hvor sikkerheden er i top og tyveri bliver en sjældenhed. 

Et helt nyt moderne adgangssystem til bygge-/arbejdspladser.

DE-FENCE SYSTEMS indeholder min. 1 port, 2 scannerne, tacks og dataopsamlingsprogram/kundeportal. 

Systemet skiller sig ud fra andre ved at lave dataopsamling via scannerne. Derudfra kan der dannes rapporter til brug af byggeledelsen.

SITE-SECURITY DE-FENCE SYSTEMS

NYHED!

ONE er en lille og økonomisk løsning til sikring af mindre områder.  Monteret på en væg eller mast, er ONE ideel til overvågning af eksempelvis stillads, byggematerialer eller værdifulde maskiner og køretøjer. Brug ONE hvis der er behov for økonomisk dækning af et mindre fast areal.

SITE-SECURITY ONE

OBSERVER kan bruges på de fleste byggepladser da den ikke fylder meget og nemt kan flyttes rundt efter behov. OBSERVER inkluderer 3 stk. kameraer, højtalere, LED belysning og sirene. Brug OBSERVER til at få overblik over pladsen dag og nat samt friheden til at kunne flytte den rundt. Den er meget stabil, og gør sig godt på flere underlag.

SITE-SECURITY OBSERVER

SOLAR er den sikre løsning til områder uden strøm. Med solpaneler og egen diselgenerator, går SOLAR aldrig ned, heller ikke ved strømafbrydelser. SOLAR er løsningen til sikring af byggepladsen eller store områder, hvor der ikke er plads til at gå ned på udstyr.

SITE-SECURITY SOLAR

Den nye HORIZON er designet til sikker montering på skurvogne, og leverer et klart overblik højt over byggepladsen. Med dens centrale placering på en skurvogn, er HORIZON både helt tæt på – men aldrig i vejen på byggepladsen. Modellen inkluderer 3 Full HD kameraer, højtalere, belysning og sirener.

SITE-SECURITY HORIZON

      SITE-SECURITY ZERO

ZERO er udviklet til overvågning af afsides arealer og egner sig perfekt til steder uden adgang til strøm. Med indbygget solpanel og vindmølle kører ZERO på sin egne vedvarende strømkilder, og behøver derfor ikke tilslutning. ZERO er den optimale løsning til overvågning af eksempelvis vindemølleprojekter, nedgravning af kabler/rør eller fjerntliggende pladser.

VISIOALARM er det klare valg til sikring af indendørs arealer. Her er man sikret at computere, tegninger og andre værdier ikke kommer i de forkerte hænder. Systemet kan slås fra på både computer og smartphone.  VISIOALARM er meget mere end et passivt sensorsystem, VISIOALARM en aktiv totalløsning til sikring af skurvogne.

SITE-SECURITY VISIOALARM

Funktions og hardware oversigt

MARKEDETS SMARTESTE OMRÅDESIKRING

 
Ligegyldigt hvilken SITE-SECURITY model der passer til dine behov får du altid den samme
stærke service. Du får bl.a.
34520526-0-Asset-66.png

Dedikeret personale til at overvåge alarmer og reagere 
på få sekunder

34520531-0-Asset-63.png

Adgang via app til
smartphone eller tablet 
giver et hurtigt overblik

34520536-0-Asset-65.png

Komplet sikring og overvågning af arealerbåde dag og nat

34520501-0-Asset-61.png

Rapportering via email  i

tilfælde af hændelser

EN NEM OG SIKKER LØSNING

Når du benytter dig af SITE-SECURITY løsningen, klarer vi alt fra levering og konfiguration til alarmovervågning, vagttilkald og rapportering.  Du skal ikke bruge tid på uigennemsigtige løsninger og lange leveringstider.

1

2

3

4

Dialog om behov

Levering

24/7 overvågning

Rapportering

BLIV SIKRET & SOV GODT OM NATTEN!

 

Hør mere om vores modelprogram, find en løsning til dit behov,

få et tilbud i dag og få SITE-SECURITY i morgen