top of page

I'm a title. Click here to add your own text and edit me.

Branddetektion

Branddetektion med moderne overvågningsenheder, sikrer hurtig aktion hvis en brand er ved at opstå. 

34525171-0-SS-Ikon-02.png

Stop branden før den opstår med branddetektion

Formålet med vores branddetektionsmodeller er at opdage branden før den opstår, dermed kan der undgås store skader på materiel og bygninger med uoverskuelige udgifter til følge. 

Branddetektion kan integreres i flere af vores modellen, men særligt vores “flagskibsmodeller passer glimrende til branddetektion. Et thermisk kamera påsættes vores modeller og via algorithmekontrol kan kameraet opsættes til at sende en alarm til vores vagtcentral, hvis der registereres udsving i temperaturen på de overvågede flader.

 

Vores vagtpersonale kan med det samme tilgå kameraet direkte og tage en hurtig vurdering af situationen samtidig med at vagten kan alarmere det lokale brandvæsen ifølge den aftalte protokol (eller hvem du som kunde har bestemt vi skal alarmere først). 

Særligt udviklet til affalds- og genbrugsindustrien

I affalds- og genbrugsindustrien er risikoen for selvantændelse i processen med affaldshåndtering særligt stor. Industrien gør alt hvad den kan for at reducere mulighederne for selvantændelse, men alligevel opstår der ofte brande i affaldsdepoter, med store udgifter til følge. 
 

Vores modeller til branddetektion kan nemt tilpasset specifikt til de konkrete krav fra affalds- og genbrugsindustrien, etc. med ekstra roterende kameraer og zoom funktioner. 

7407873-0-Billede-07-07-2016-1.jpg

Få stor effekt med Danmarks hurtigste reaktionstid

Med Danmarks hurtigste reaktionstid kan vi lynhurtigt behandle en alarm fra et branddektionskamera, og inden for 15 sekunder vil vi være i kontakt med alarmcentralen, og dermed i gang med at redde dine aktiver.

SS_Ikoner.png
34525171-0-SS-Ikon-02.png
BLIV SIKRET & SOV GODT OM NATTEN!

Hør mere om vores modelprogram, find en løsning til dit behov, få et tilbud i dag og få SITE-SECURITY i morgen

34525171-0-SS-Ikon-02.png
DET SIGER VORES KUNDER:
34520511-0-Asset-60.png

"Man kan kun kalde det en succes for der har ikke været et eneste tyveri mens SITE-SECURITY har været installeret. Det hele har fungeret meget professionelt, vi har ikke selv skulle stå for noget vedrørende installationen. Der vil helt klart komme andre opgaver hvor SITE-SECURITY skal i spil igen. "

Martin Rye Ustrup, Afdelingsleder
Barslund A/S

34520511-0-Asset-60.png

"Vi ville have en løsning, hvor vi i et lokalt område kunne overvåge vores maskiner. Vi ville gerne forebygge eventuelle problemer, og i løbet af de sidste 14 dage er der gået nogle alarmer, men der er endnu ikke blevet stjålet noget. Så det virker som det skal."

Kenneth Olesen, Entrepriseleder
P. Olesen & Sønner A/S

34520511-0-Asset-60.png

"Efter at vi har fået installeret SITE-SECURITY har der ikke været et eneste tyveri. Løsningen er meget fleksibel og kan hurtigt installeres, så det er nemt for os at sikre et nyt område, også selvom det er for en kortere periode. 
Det er ikke sidste gang vi samarbejder med 
SITE-SECURITY"

Simon Astley-Kristensen, Byggeleder
Einar Kornerup A/S

SE FLERE REFERENCER HER!
EN NEM OG SIKKER LØSNING

Når du benytter dig af SITE-SECURITY løsningen, klarer vi alt fra levering og konfiguration til alarmovervågning, vagttilkald og rapportering.  Du skal ikke bruge tid på uigennemsigtige løsninger og lange leveringstider.

36657866-0-Page-1.png
36657991-0-Design-1.png
36658021-0-Design-2.png
36658031-0-Design-3.png

1

2

3

4

Dialog om behov

Levering

24/7 overvågning

Rapportering

bottom of page