top of page
  • kirstine917

LEGOLAND sætter ind mod hjulboltsløsnere

I sommeren 2017 havde LEGOLAND problemer med løsnede hjulbolte på deres parkeringsplads. De valgte derfor at indsætte ekstra sikring via overvågning af pladsen med et SITE-SECURITY system.SITE-SECURITY er en dansk virksomhed der udvikler mobile overvågningssystemer til bl.a. parkeringspladser. Og det virker.


Den ekstra sikkerhed på LEGOLANDs parkeringsplads betød at problemet med hjulboltsløsnere blev stoppet.

Som en af de største attraktioner i Danmark, var det vigtigt for LEGOLAND at sende et signal om at de ikke går på kompromis med deres gæsters sikkerhed, og at gæsterne ikke behøver at bekymre sig om deres bil mens de er på besøg i parken.

Løsnede hjulbolte er et stigende problem for danske virksomheder og indkøbscentre. Disse grove drengestreger kan have alvorlige konsekvenser for de udsatte, hvis det ikke bliver opdaget i tide. SITE-SECURITY har løsningen mod hjulboltløsnere, et system der reagerer med det samme på ballademagere.


Hos LEGOLAND har man været glade for den mobile løsning på parkeringspladsen, der kan pilles ned når sæsonen slutter. Det fuldt opkoblede system betyder, at man har undgået vagtrunderinger af området. Desuden har parken sparret investeringerne i et permanent system, da denne mobile overvågning kan lejes mens sæsonen er i gang.


Om LEGOLAND:

Med et estimeret besøgstal på 1.700.000 gæster i 2016, er LEGOLAND i Billund den tredje mest besøgte attraktion i Danmark, kun overgået af Tivoli og Dyrehavsbakken.


FAKTA: SITE-SECURITY behandlede ugentligt 7000 gæster på området, og der blev ikke rapporteret et eneste tilfælde om løsnede hjulbolte på de steder overvågningen fandt sted.

58 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page