top of page

Byggepladsvagt

Byggepladsvagt til sikring af enhver byggeplads

Til sikring af din byggeplads er byggepladsvagten vigtig for at forebygge tyveri og hærværk. Byggepladsvagten kan også hjælpe dig med at stå for sikkerheden på din byggeplads. Vores vagter kan edda hjælpe dig med at mindske svind. Vi tilbyder også byggepladsvagter som udfører vigtige servicefunktioner for dig.

Ved Site-Security tilbyder vi dig derfor flere former for byggepladsvagter.

Vores typer af byggepladsvagter kan inddeles i to kategorier:

 

Alle byggepladsvagter fra Site-Security er naturligvis professionelle og uddannet vagt.

Byggepladsvagt til byggeplads.jpg
byggepladsvagt fra bemandet vagtcentral.png

Byggepladsvagt fra bemandet vagtcentral

Med kameramaster har vi gjort den traditionelle fysiske vagt virtuel. Det betyder, at vores vagter overvåger din byggeplads via kameraer fra vores bemandede vagtcentral.

 

Dette er et yderst prisvenligt alternativ til den traditionelle fysiske vagt. Vores erfaring er endda, at denne type vagt også er mere effektiv. Årsagen er, at byggepladsvagt fra den bemandede vagtcentral kan overvåge hele din byggeplads på samme tid. Dermed får du fuld sikring af din byggeplads indenfor hele sikringsperioden. Traditionelle byggepladsvagter

Alarm vagt

Når vores kameraer registrerer personer og køretøjer på pladsen efter fyraften, modtager vores vagtcentral besked herom. Indenfor få sekunder tjekker vagten hændelsen på kameraet. Fra vagtcentralen kan vagten anråbe de ubudne gæster, tænde sirener og udløse tågesikring. Dette er i 99% af tilfældene nok til at de

ubudne gæster forlader området. Sker dette ikke indenfor få sekunder, vil vagten tilkalde en fysisk vagt

eller politiet.

Virtuel vagtrundering

Flere gange i løbet af natten laver vores vagtcentral en gennemgang af din byggeplads og det omkringliggende område. På den måde kan vi reagere og komme i kontakt med de ubudne gæster allerede inden de er på dit område. Ved at bruge de proaktive funktioner i vores løsning skræmmer vi tyvene væk inden de får mulighed for at ødelægge dine værdier.

Lukke-runde

I forbindelse med jeres fyraften foretager vi via kamera en lukkerunde. Her kan vi bl.a. tjekke om alle døre er lukkede, maskiner og lys er slukket og at alle forlader området. Vi kan også sikre, at der er sikker passage gennem udgangene.

Fordele

  • Billigere end almindelig byggepladsvagt

  • Arealet overvåges konstant indenfor sikrignsperioden

  • Sjældent nødvendigt at tilkalde en fysisk vagt

Anker 1

Få din pris på byggepladsvagt indenfor 2 timer

Kontakt os i dag, så skræddersyr vi en løsning med vagter der matcher din byggeplads.

byggepladsvagt fysisk.png

Fysisk byggepladsvagt

Med vores byggepladsvagt, får du et fast hold af fysiske vagter. Vagterne er fysisk til stede på din byggeplads hvor de hjælper dig med at håndtere sikkerheden. Site-Security´s fysiske byggepladsvagt er en god hjælp dig der har stor ind- og udgående trafik fra byggepladsen og på steder hvor sikkerhed er altafgørende.

 

Mange af vores kunder vælger af benytte DE-FENCE SYSTEM sammen med vores fysiske byggepladsvagt.

Adgangskontrol af byggepladsen

Site-Security´s byggepladsvagt står for at udstede adgangskort, RFID-tags samt registrere godkendte nummerplader. Skal personer og køretøjer nægtes adgang sørger vagten også for det. Vagten kan ligeledes sørge for at

du får besked i tilfælde af bestemte situationer. Fx hvis en afskedig medarbejder forsøger at komme ind – eller blot hvis en gæst er ankommet til mødet med dig.

Port og bum på byggepladsen

Når et køretøj ankommer eller forlader din byggeplads tjekker vores byggepladsvagt din port eller bum via kamera. Har køretøjet ikke et adgangstag i vinduet eller registreret på nummerpladescanneren kan vagten benytte to-vejs kommunikation til at tale med føreren bag rattet. Herefter afgør vagten om køretøjet skal lukkes ind samt noterer ærinde.

Byggepladsvagt med service funktion

Site-Security´s byggepladsvagt kan hjælpe dig med forskellige gøremål. Et typisk eksempel herpå er at modtage og registrere byggepladsens gæster, hvorefter de får udleveret det påkrævede sikkerhedsudstyr

Video vagt

Vores fysiske vagt kan udføre de samme opgaver som ”Byggepladsvagt fra bemandet vagtcentral”. Du kan også sende vores fysiske byggepladsvagt hjem efter fyraften og lade vores bemandede vagtcentral overtage overvågningen i løbet af natten.

Fysis byggepld vagt
FÅ DIN PRIS INDENFOR 2 TIMER
34525171-0-SS-Ikon-02.png

GRATIS RÅDGIVNING TIL DIG

Få en gratis og helt uforpligtende rådgivende samtale om dit behov for byggepladsvagt. Vi ringer dig op indenfor 2 timer og kan levere indenfor 24 timer.

Har du andre spørgsmål er du også velkommen til at kontakte os.

bottom of page