top of page
  • Tim - SITE-SECURITY

Ung mand prøver at stjæle en minilæsser fra byggeplads i Aarhus.

Opdateret: 9. nov. 2023

I de seneste år er tyveri fra byggepladser blevet et stort problem, hvor værdifulde maskiner og udstyr bliver stjålet regelmæssigt. Derfor er det vigtigere end nogensinde før at have effektive sikkerhedsforanstaltninger på plads for at beskytte din byggeplads.


Hos SITE-SECURITY specialiserer vi os i at levere topmoderne kameraovervågningsmaster til byggepladser over hele Danmark. Vores overvågningsmaster er udstyret med kvalitetskameraer, der dækker store områder, hvilket muliggør realtids overvågning og opdagelse af enhver mistænkelig aktivitet.


I en nylig hændelse fanget på video sneg en ung mand sig ind på en kundes byggeplads og forsøgte at stjæle en minilæsser. Men han blev hurtigt afskrækket, da vores bemandet vagtcentral aktiverede sirenerne på vores overvågningsmast. Tyven blev skræmt væk, og minilæsseren blev reddet fra at blive stjålet.

Denne hændelse understreger vigtigheden af at have pålidelige sikkerhedsforanstaltninger på plads. Uden ordentlig sikkerhed er byggepladser sårbare over for tyveri og hærværk, hvilket kan føre til kostbare forsinkelser og tab for din virksomhed.

Ved at leje en af vores overvågningsmaster kan du trygt vide, at din byggeplads er beskyttet. Vores master er bemandede af trænet sikkerhedspersonale, som altid er på udkig efter enhver mistænkelig aktivitet.


Lad ikke din byggeplads blive det næste mål for tyveri eller hærværk. Kontakt SITE-SECURITY i dag for at få mere at vide om vores kameraovervågningsmaster og hvordan vi kan hjælpe med at holde din byggeplads sikker og beskyttet.


Kontakt SITE-SECURITY her:

👉Tlf. + 45 88 80 84 4890 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page