top of page
  • Tim - SITE-SECURITY

Væk på et splitsekund!

Midt om natten blev vores overvågning aktiveret og alarmcentral alarmeret på en kundes byggeplads i Midtjylland.To tyve kom kørende og gik direkte efter en container på byggepladsen. De gik hurtigt til værks med at forsøge at bryde ind i containeren og lagde slet ikke mærke til vores vagttårn.


Tyvene fik sig et kæmpe chok da vores alarmcentral tændte for advarselsblink og sirenerne på enheden, at de fløj op og skyndte sig hen til deres bil, hvor de så kørte fra pladsen igen.


Takket være vores sikkerhedsteknologi var containeren og udstyret sikkert og intakt, og kunden undgik at skulle møde op til en byggeplads uden udstyr næste morgen.


Det er næsten blevet mere en norm end tilfælde, at der sker tyveri på byggepladser. Derfor er det altid en god ide at få lavet en sikringsløsning til pladsen og værdierne.


Hos SITE-SECURITY har vi et stort sortiment af forskellige sikringsløsninger til byggepladser, områder mv. Derved kan vi lave en tilpasset løsning, som dækker dine behov til den pågældende sag.


Kontakt SITE-SECURITY, og få en uforpligtende snak om hvordan vi kan skræddersy en sikringsløsning til dit projekt. Vi opererer i hele Danmark og kan levere fra dag til dag. Kontakt SITE-SECURITY her: 👉Tlf. + 45 88 80 84 48 👉danmark@sitesecurity.dk

7 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page