top of page
  • Kent

Vi vil være CO2neutrale

Hos Site-Security tager vi vores fælles ansvar for kloden seriøst. Vores CEO Lasse Østergaard Jensen siger:

"Tiden er inde til handling, vi som virksomheds ejere er nød til at tage klimaforrandringer alvorligt og handle nu. Vi kan ikke vente på at regeringer og markedet er klar til vedvarende grøn energi, omstillingen går simpelthen for langsomt og de løsninger der præsenteres ændrer alligevel ikke det store.


Tiden er derfor inde til at vi tager sagen i egen hånd, hos Site-Security vil vi gå forrest og vise vejen for andre virksomheder. Vi ønsker at være med til at skabe holdningsændringer hos vores samarbejdspartnere og i hele branchen"


Konkrete tiltag fra Site-Security

Vi udfordrer branchen og markedet på mange punkter, men for at understrege at vi tager vores ansvar alvorligt har vi pålagt vores fakturaer et co2-gebyr. Det lyder måske nok en smule kækt, men helt konkret vil vi med indtægterne fra gebyret investere i bæredygtige løsninger og modeller samt investere i vedvarende energi og grønne løsninger.


På vores CO2neutral side kan du læse meget mere om vores konkrete tiltag og hvordan vi f.eks bruger skrottet jern og metal i vores produktion.


4 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page