top of page

I'm a title. Click here to add your own text and edit me.

Byggepladssikring

Fremtidens sikringsløsning bruger data aktivt

Hos Site-Security udvikler og bygger vi nogle af de mest avancerede sikkerhedssystemer på markedet, herunder systemer til byggepladssikring.

Her samles billed analyse med kunstig intelligens og chip-mærkning i avanceret software, der giver kunderne et sikkerhedsmæssigt overblik og reducerer mulighederne for tyveri og svind.

34525171-0-SS-Ikon-02.png

Det meste sikringsteknologi på byggepladser har kun et formål; at sikre bygge ladsen mod tyveri. Men teknologier som videoovervågning, chipmærkning af værktøj og materialer samt adgangs kontrol leverer en masse data om byggepladsen, der  kan øge sikrings-effektiviteten og også løfte byggepladssikkerheden på andre måder. Dette er udgangspunktet for  os hos Site-Security  og derfor leverer vi  samlede sikkerhedsløsninger, som vores nye De-Fence Systems løsning, der kombinerer adgangskontrol, hegn,  chipmærkning og asset management i en samlet løsning. 
Vores primære produkt  er stadig mobile, interaktive videoovervågningstårne, der kan bruges fleksibelt på byggepladser.

Få styr på personale og aktiver med byggepladssikring

Men det er ikke nok at overvåge en plads, uanset hvor intelligent man gør det. Det første skridt i at sikre en byggeplads, handler om at sikre de ydre rammer. Det andet skridt er at sørge for, at man til enhver tid ved hvor værktøj og materialer befinder sig på byggepladsen.

 

Site-Securitys De-Fence Systems sikrer alt dette med en kombination af chipmærkning af værktøj, maskiner og materialer, adgangskort
med chip og særlige hegn og portløsninger. På samme tid sikrer scannere opstillet på området, at byggelederen altid kan se, hvor mandskab, værktøj og materiel befinder sig.

Vi skaber et område, hvor der er styr på hvor alle ting befinder sig. Og det giver både nogle sikkerhedsmæssige gevinster, fordi man f.eks. ikke kan fjerne et værktøj fra byggepladsen uden at det giver en alarm, men det giver også mulighed for at optimere f.eks.

Nedenstående case artikel blev første gang bragt i magasiet  "Byggepladssikring"  udgivet af Nordjyske Medier

“Grundlæggende arbejder vi  med de samme fysiske elementer som alle andre. Forskellen er, at vi også er en softwarevirksomhed. Vi udvikler avancerede og effektive værktøjer, der bruger de data som vores kunder får ind til at skabe mere effektive løsninger, som giver kunderne værdi udover den rene sikring af pladserne,” siger Lasse Østergaard-Jensen, direktør i Site-Security.

Det betyder at virksomhederne f.eks. kan bruge den kameraovervågning, der alligevel er på pladsen til at sikre, at deres sikkerhedsprocedurer bliver overholdt. Det sker ved at analysere videodata med kunstig intelligens, så man blandt andet kan se om medarbejderne bærer det korrekte sikkerhedsudstyr i de områder hvor det er påkrævet, eksempelvis hjelm eller faldsikring.
“Vi arbejder med videoinput som data, i stedet for kun at se det som dokumentation. Og fordi vi er en softwarevirksomhed, så har vi
også udviklet gode og intuitive redskaber, så det er nemt for kunderne at bruge løsningerne,”
siger Lasse Østergaard-Jensen.

Porte til byggeplads adgangskontrol.jpg

“timesedler og mandskabssikkerhed, fordi du til hver en tid kan vide, hvem der er på arbejde og i hvilket område de befinder sig,” siger Lasse Øster-gaard-Jensen.

Med scannerne samler De-Fence Systems data, som byggeledelsen kan bruge til at optimere arbejdsflowet på pladsen. Systemet bygger på en simpel webbasseret kundeportal og altså tags til adgangskontrol - de enkelte tags kodes nemt af byggeledelsen i kundeportalen.
“De-Fence Systems systemet adskiller sig fra andre elektroniske adgangskontrolsystemer, da det er skalerbart og kan integreres med overvågning. Det er derfor den ideelle løsning til byggepladser og arbejds pladser, der kræver maksimal sikkerhed og overvågning,” siger Lasse Østergaard-Jensen.

Intelligent videoovervågning sikrer byggepladssikring i topklasse

Sikringsløsningerne fra Site-Security er alle mobile enheder, der let kan flyttes fra byggeplads til byggeplads. De mobile platforme blev i første omgang udviklet af Lasse Østergaard Jensen, fordi han så et behov for en mobil sikringsløsning, der også havde flere muligheder for at reagere på indbrud.
Jeg kunne se potentialet i at kombinere video med muligheden for at kommunikere med indtrængere på pladsen, og sætte ekstra lys på. Så jeg udviklede min egen løsning med en mast på en trailer, og et sikkerheds setup baseret på både softwareløsninger og et bemandet kontrolrum” fortæller Lasse Østergaard Jensen.
Løsningen er siden blevet suppleret med modeller i forskellige størrelser og med udstyr til at overvåge byggepladser for brand, ligesom der er kommet strømforsyninger med solceller til. Men det helt store mål har hele tiden været at bruge software til at få 

mest muligt ud af de data som kameraerne registrerer – og præsentere dem på en måde, som er praktisk for kunderne.
“Vores kunder kan nemt lave timelapse-gennemgang af f.eks. et døgns overvågning og vi har muligheder for at programmere forskellige former for kunstig intelligens ind i vores videoanalyse, så man f.eks. får en alarm, hvis der er en person på pladsen, der ikke har hjelm på. Det er her, vi adskiller os markant fra den øvrige sikringsbranche,” siger Lasse Østergaard-Jensen.
Udviklingen af og erfaringerne med at udleje de mobile kamera-enheder ligger til grund for det andet ben i Site-Securitys sikkerhedsløsninger, De-Fence Systems,  som tidligere beskrevet et system, der sikrer virksomhedens aktiver på pladsen og samtidig sikre byggepladsens ydre rammer.

Simpel_adgangskontrol_løsning_til_pop-up
SS_Ikoner.png
bottom of page