top of page
  • kirstine917

Opråb: Indbrud skal stoppes nu!

Opdateret: 5. okt. 2021

Bestyrelsesmedlem fra Camping Outdoor Danmark har fundet en metode til at stoppe indbrud i campingvogne. Nu vil han udbrede kendskabet for aktiv områdesikring til resten af Danmark.

Som direktør for Bijé Fritid & Camping ApS har Jesper Behrensdorff, der også er bestyrelsesmedlem af Camping Outdoor Danmark, selv kæmpet med indbrud i kundernes campingvogne og autocampere. Problemet blev løst med et trylleslag da han fik opsat aktiv områdesikring fra SITE-SECURITY. Nu vil han i sin egenskab af bestyrelsesmedlem af Camping Outdoor Danmark udbrede kendskabet så problemet med indbrud kan blive løst på landsplan.


- Vi gik fra at have indbrud hver nat, til nul indbrud fortæller Jesper Behrensdorff og fortsætter: Desværre er problemet blot flyttet videre.

I samarbejde med SITE-SECURITY, der er leverandør af aktiv områdesikring, vil Jesper derfor udbrede kendskabet til den præventive virkning som overvågning der er tilkoblet en bemandet vagtcentral har.


- Helt konkret har SITE-SECURITY udarbejdet noget informationsmateriale om forebyggelse af campingtyveri. Materialet vil jeg i første omgang tage med videre til møde med Camping Outdoor Danmark´s medlemmer fortæller Jesper og fortsætter med et smil: Jeg glæder mig til, at fortælle hvordan vi som branche sammen kan komme problemet til livs, næste gang jeg skal mødes med de andre danske forhandlere af campingvogne og autocampere.


Om Camping Outdoor Danmark:

Formålet med Camping Outdoor Danmark er:

  • At samle campingimportører, campingforhandlere, campingproducenter og campingpladser for i fællesskab at løfte erhvervet til et højere niveau

  • Branding af camping og outdoor som ferieform på tværs af branchen, så der kommer flere kunder til medlemmerne

  • At varetage politisk arbejde for at give branchen optimale erhvervsvilkår

  • At sikre medlemmerne en bedre bundlinje


Om Bijé Fritid & Camping ApS

Bijé Fritid & Camping ApS er forhandler af både nye og brugte campingvogne og autocampere. Derudover sælger de også tilhørende reservedele og campingudstyr. Bijé Fritid & Camping ApS tilbyder desuden opbevaring af campingvogne og autocampere.


Om Site-Security

Site-Security er et sikkerhedsfirma der på abonnementsbasis udlejer enheder til aktiv overvågning. Overvågningen er altid er tilkoblet virksomhedens egen bemandet vagtcentral. Herfra kan vagterne anråbe ubudne gæster, tænde sirener og lys samt tilkalde politi og fysiske vagter. Systemet har en særdeles præventiv virkning til forebyggelse af tyveri.Relaterede artikler:

21 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

留言


bottom of page