Hjalmar Hansen byggeplads overvågning.jpg
Site-security anbefaling.png

Jeg vil helt klart anbefale Site-Security til andre. Jeg vil også selv bruge dem igen.

Hjalmar Hansen anbefaler Site-Security til sikring af byggepladser

Baggrund for anbefaling

Tømrer- & snedkerforretningen Hjalmar Hansen har med hjælp fra Site-Security helt sat en stopper for tyveri på deres byggeplads.

Inden de fik opsat kameramasten ”OBSERVER” havde de på 14 dage to tyverier – alene på den samme fynske byggeplads.

 

Under tyverierne blev der tilsammen stjålet for mere end 150.000 kr.

Ole Andersen fra Hjalmar Hansen fortæller om tyverierne:

Efter 2 weekender med indbrud fik jeg nok. Det blev dyrt i både generhvervelser og spildt arbejdstid. Tyvene stak afsted med alt fra kørebanedæksler, el og ledninger til vores skurvogne, beton forskalling og grundvandpumpe. Jeg tør slet ikke tænkte på hvor store skader der kunne være sket, hvis grundvandspumpen var blevet stjålet i en regnfuld weekend.

 

Politiet kunne ikke gøre noget.

Det samme gjaldt forsikringsselskabet.

Det var jo alt sammen materialer som var placeret udendørs på byggepladsen. Det er der størstedelen af vores værdier befinder sig.

 

 

Nul indbrud på byggepladsen

Site-Security var hurtige til at sætte sikringen op. Siden har vi ikke haft ét eneste indbrud på denne byggeplads.

Normalvis bruger vi slet ikke byggepladssikring. Min erfaring er, at sådan noget som byggepladshegn skader mere end det gavner. Tyvene er fuldstændig ligeglad med byggepladshegnet. Til gengæld giver det os mere bøvl med oprydning og reparation.

 

Med løsningen fra Site-Security har vi ingen bøvl haft. De stod selv for at sætte det op og fjerne det igen. Det bedste er selvfølgelig, at vi ikke har haft ét eneste tyveri mens den aktive overvågning har kørt.

Det smarte system der følger med sikringen har endda gjort mit arbejde som hovedentreprenør nemmere. Jeg har fx nemt kunne følge med i hvis mine folk er kommet tidligere og hvornår der er leverancer.

Nemmere arbejdsdag

Når Ole Andersen har kunnet se den slags ting skyldes det, at han modtager en e-mail rapport fra Site-Security´s vagtcentral. E-mail rapporten sendes sammen med et kort videoklip hver gang vagtcentralen registrere aktiviteter indenfor sikringstiden.

 

Jeg vil helt klart anbefale Site-Security til andre. Jeg vil også selv bruge dem igen.

Faktisk har jeg været så overrasket over hvor effektiv aktiv overvågning er, at jeg fremover vil have det med i tilbudslisten.

hjalmar hansen anbefaler site-security.png
hjalmar hansen anbefaler site-security.png
hjalmar hansen anbefaler site-security.png
hjalmar hansen anbefaler site-security.png

Sådan finansierede Hjalmar Hansen sikringen

Som hovedentreprenør er det ikke nødvendigvis Hjalmar Hansen der har de største værdier på byggepladsen. Men det er vigtigt for dem, at levere til tiden.

Vores underleverandører har væsentlige værdier på byggepladsen. For at dele regningen op, kontaktede jeg derfor de to største af mine underleverandører. På den måde var det så godt som ingenting vi hver i sær skulle betale hver måned. Til gengæld kom sikringen os alle til gode.

Hjalmar Hansen anbfaling om site-security.png

Om Hjalmar Hansen

Hjalmar Hansen er en tømmer- og Snedkerforretning med base i det sønderjyske Sønderborg og Aabenraa. De tilbyder en lang række opgaver lige fra service og nybyggeri til renovering.

På den omtalte byggeplads var Hjalmar Hansen i gang med at hjælpe OK med opførsel af en vaskehal i Nørre Aaby. En opgave som de udfører overalt i Danmark for OK.

Læs mere om Hjalmar Hansen: www.hjalmarhansen.dk

Den enhed som Hjalmar Hansen anbefaler

OBSERVER

SITE-SECURITY OBSERVER er vores oftest benyttede overvågningsenhed til udendørs områdesikring.