top of page
  • kirstine917

Danske virksomheder glemmer tyverisikring inden vinterferien

Når danskerne snart holder vinterferie, har de ofte lidt for travlt med at komme afsted. Derfor glemmer de at sikre deres arbejdes udendørs arealer ordentligt.

Når områderne efterlades uden opsyn i en længere periode tiltrækker det ofte opmærksomhed ved de forkerte personer. Derfor er korrekt sikring mod tyveri og hærværk særlig vigtig i ferietider.


Det slår sikringsekspert Lasse Østergaard-Jensen fast.


- De fleste virksomheder har for længe siden lavet tyverisikrende foranstaltninger. Problemet er bare, at området har ændret sig siden. Ændringerne sker i særdeleshed på udendørs arealer fortæller Lasse Østergaard-Jensen fra Site-Security. Han uddyber: Overvågningskameraerne har måske ikke det samme udsyn eller måske er det løbet tør for strøm eller lagerplads. Det kan også være at hegnet er gået i stykker eller det der er værd at stjæle har fået en ny placering.


Lasse anbefaler derfor, at virksomheder inden vinterferien tager en grundig gennemgang af deres tyverisikring.


- Det er ikke 5 minutter-i-ferietid, tyverisikringen skal gennemgås. Viser det sig at der er et problem med ens sikring så skal det ordnes. Det kan være svært, at nå at gøre noget ved det med det samme siger Lasse.

Vil virksomheder helst slippe for den slags bøvl, kan de i stedet hyre et sikkerhedsfirma til at stå for ens sikkerhed. Det er den slags arbejde virksomheder som Site-Security er eksperter i.

Site-Security har specialiseret sig i udlejning af overvågning tilkoblet en bemandet alarmcentral samt udlejning af byggepladshegn. Fælles for begge er, at Site-Security sørger for at foranstaltningerne altid virker.


Det skal du tjekke inden vinterferien:

  • Overvågningskameraernes udsyn

  • Overvågningskameraernes strømforsyning

  • Overvågningskameraerne lagerplads

  • Huller og skader i hegn og porte

  • At værdier er gemt af vejen


Virksomheder der er særlig udsat for udendørs tyveri


Om SITE-SECURITY

Site-Security er et landsdækkende sikkerhedsfirma der på abonnementsbasis udlejer enheder til aktiv overvågning. Overvågningen er altid er tilkoblet SITE-SECURITY´s egen bemandede vagtcentral.

19 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page