top of page
  • kirstine917

Nyt maskinsikrings produkt løser kæmpe problem i anlægsbranchen

Tyveri og hærværk på maskiner er et stort problem i bygge- og anlægsbranchen. Dansk firma er nu klar med et nyt maskinsikrings produkt der løser problemet.Sikringsvirksomheden SITE-SECURITY har netop lanceret produktet MACHINE GUARD. Produktet monteres direkte på den enkelte maskiner hvor det sørger for at stoppe ubudne gæster når de nærmer sig den enkelte maskine. På den måde kan dieseltyveri, hærværk og tyveri af dyrt udstyr som fx maskinstyringssystemer helt undgås.


Helt konkret består MACHINE GUARD af to sensorer, ét Full HD overvågningskamera, sirene, advarselsblink samt GPS-sender.


Enheden er opkoblet en live forbindelse til SITE-SECURITY´s bemandede vagtcentral. Når udstyret detekterer ubudne gæster rundt om maskinen giver den besked til vagtcentralen. Herefter tjekker en vagt straks hændelsen gennem det monterede kamera. Vagten kan også tænde for sirene og advarselsblink.


SITE-SECURITY´s erfaring er at det oftest er nok til at få ubudne gæster til at forsvinde igen. Men i de under 1% af tilfældene hvor dette ikke er nok sørger vagtcentralen for, at sende vagter eller politiet til det sted hvor GPS-senderen oplyser at maskinen befinder sig.

Forbindelsen mellem hardwaren og vagtcentralen kaldes i fagsprog for ”aktiv overvågning”.

Sådan virker maskinsikringen fra SITE-SECURITY


  1. Sensor opfanger aktivitet rundt om maskinen. Sensoren giver besked til kameraet.

  2. Kameraet tændes. Detektions software vurderer om der er tale om menneskelig indtrængen.

  3. Kameraet sender besked til SITE-SECURITY`s bemandet vagtcentral

  4. Vagten overtager styringen af MACHINE GUARD. Først tjekker vagten hændelsen på kameraet og vurderer truslen.

  5. Vagten kan nu benytte advarselsblink og sirene til at skræmme personen væk

  6. Såfremt personen ikke forlader maskinen tjekker vagten straks GPS-koordinatet og tilkalder en fysisk vagt eller politiet til stedet

Kunden er vild med den nye maskinsikring

Gennem de seneste måneder er produktet blevet gennemtestet af- og videreudviklet sammen med Frank Odsinger fra Odsinger Maskinservice. Frank er ikke i tvivl om hvad han synes om produktet:SITE-SECURITY kan løse problemerne rigtigt godt. Bare det at systemet sidder på maskinen skræmmer folk væk. Jeg vil helt klart anbefale andre i branchen at bruge det fortæller Frank Odsinger fra Odsinger Maskinservice.

Om SITE-SECURITY

Fra sin fabrik, kontor og vagtcentral i Esbjerg har SITE-SECURITY nu mere end 12 forskellige produkttyper til aktiv overvågning. Alle enheder er opkoblet firmaet egen bemandede vagtcentral.


SITE-SECURITY er specialiseret i at sikre, primært byggepladser, mod tyveri og hærværk. Med abonnenter i hele landet bruger andre brancher dog også systemet til at undgå besøg af ubudne gæster.


Alle produkter er udviklet af virksomhedens stifter, Lasse Østergaard-Jensen.


23 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page