top of page
  • kirstine917

Samarbejde med vagtfirma stopper byggepladstyv på fersk gerning

Under 24 timer efter Site-Security indgik samarbejde med vagt virksomheden Inter Security om aktiv områdesikkerhed blev den først tyv pågrebet.


Helt konkret har sikkerhedsvirksomhederne Inter Security ApS og Site-Security A/S indgået et salgs-partnerskab. Inter Security vil gerne tilbyde deres kunder den smarte teknologi, services og hardware som Site-Security har udviklet.


For os giver samarbejdet rigtig god mening fortæller Kim Andersen der er medejer af Inter Security. Han uddyber: Vi befinder os begge i sikkerhedsbranchen, og vores kunder har mange ligheder. Jeg synes at Site-Security´s produkt supplerer vores vagtydelser rigtig fint.

Derfor har Site-Security og Inter Security nu indgået et samarbejde. Når Inter Security alligevel er ude og snakke med kunderne, kan de nu også tilbyde abonnementer på Site-Securitys kameramaster til aktiv overvågning.


Udover at vi får en profit fra hvert abonnement, så satser vi også på, at det vil give os flere vagt udrykninger. Varslingen fra en bemandet vagtcentral er jo først reelt noget værd sammen med truslen om at fysisk vagt vil dukke op fortæller Kim.

Der gik under 24 timer fra Lasse Østergaard-Jensen (TV) og Kim Andersen (TH) havde indgået aftalen, til den første tyv blev pågrebet.

Det er lige netop der den primære forskel mellem den traditionelle ”døde” overvågning og aktiv overvågning ligger bekræfter Lasse Østergaard-Jensen der er stifter af Site-Security.

Hurtig udrykning

Det tætte samarbejde har også andre fordele. I de tilfælde hvor der er behov for at en fysisk vagt rykker ud, vil vi med samarbejdet reducere udrykningstiden yderligere. Indenfor områdesikkerhed er tid altafgørende fortæller Kim og Lasse enstemmigt.


På Smedevej i Sædding har Site-Security både fabrik, kontor og egen vagtcentral. Virksomheden er specialister i aktiv overvågning. Site-Security producerer kameramaster der opsættes på udendørs områder i hele Danmark. Masterne sender live optagelser til Site-Security´s egen bemandede vagtcentral. Ved ubudne gæster indenfor sikringstiden overtager vagten styringen af masten til at anråbe ubudne gæster igennem, tænde sirene og kraftig LED lys. I sjældne tilfælde er dette ikke nok til at få den ubudne gæst på bedre tanker. Det var lige netop det der skete natten til torsdag den 24.03.2022.


Klokken 03.33 modtog vores vagtcentral en alarm. Kameramasten havde spottet ubudne gæster på en af de byggepladser vi sikre her i Esbjerg fortæller Lasse Østergaard-Jensen fra Site-Security. Han uddyber: Vagten varsler personen og tænder for sirenen. Eftersom personen ikke forlader byggepladsen kontakter vores vagt omgående Inter Security. De kører naturligvis straks ud til stedet hvor de pågriber personen.

Få sekunder efter jeg får opkaldet fra Site-Security kører jeg ud til byggepladsen. Kvinden er stadigvæk på pladsen. Derfor laver jeg en civil anholdelse af hende samt tilkalder politiet fortæller Kasper der er vagt ved Inter Security. Kasper uddyber: På sig havde kvinden bl.a. ansigtsmaske, handsker og forskelligt værktøj. Det er ikke ualmindeligt at finde den slags ting på en tyveknægt. Fordi vi nåde at pågribe kvinden inden et tyveri fandt sted, så kunne hun ikke sigtes.


Besøg af ubudne gæster skal ikke mærkes

Selvom episoden ikke førte til en sigtelse, ser Lasse fra Site-Security det som et godt tegn.


Det betyder faktisk at vores arbejde er lykkes. Vi sikre at tyveri slet ikke finder sted. Når tyven ikke engang har nået at ødelægge noget, opdager håndværkerne formentlig slet ikke noget anderledes når de møder ind i den efterfølgende morgen. I stedet går de bare i gang med dagens arbejde. Helt uden spildtid på reparationer, generhvervelser og indberetninger slutter Lasse.
Comments


bottom of page