top of page
  • Tim - SITE-SECURITY

Vi udvider til Norge!ūüá≥ūüáīVi har gået med en hemmelighed, som vi nu endelige kan fortælle. Site-Securitys produkter træder ind på det norske marked.


I et samarbejde med CRI Respons AS som distribut√łr i Norge, kan vi nu endelige efterkomme eftersp√łrgslen til vores naboer i nord.


I sidste uge havde vi bes√łg af CRI Respons AS i Esbjerg til tr√¶ning af brugen af vores produkter.


Vi glæder os meget over at kunne være med til sikre kunders værdier i flere lande. CRI Respons AS udtaler selv om det nye samarbejde:

Vi er stolte af at være Site-Securitys partner i Norge og takker for jeres tillid og ser frem til at se, hvad fremtiden bringer for os i CRI Respons.
Som leverand√łr af risiko-, sikkerheds- og overv√•gningsl√łsninger/-tjenester til virksomheder passer Site-Securitys mobill√łsning godt ind i og komplementerer vores produktportef√łlje.
Ser frem til et godt samarbejde og ser frem til at pr√¶sentere l√łsningen for det norske marked og is√¶r for virksomheder, der er udsat for tyveri og h√¶rv√¶rk."

Så skal du have sikret din byggeplads, områder eller andre værdier i Norge, så kontakt CRI Respons AS15 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page