I'm a title. Click here to add your own text and edit me.

NYE METODER

I BRUG

”Man kan kun kalde det en succes, for der har ikke været et eneste tyveri mens SITE-SECURITY har været installeret. Det hele har fungeret meget professionelt”

34525171-0-SS-Ikon-02.png

Barslund er en virksomhed som konstant er i udvikling og som ikke er bange for at tage nye metoder i brug. Så da de oplevede gentagende tyverier fra deres byggeplads, ønskede de mere end bare at sætte et kamera op.

”Vi oplevede flere tyverier på samme byggeplads over en kort periode, og besluttede at gøre noget ved det. Vi fik anbefalet SITE-SECURITY af en samarbejdspartner og synes, at det var en spændende løsning. Med SITE-SECURITY kan vi aktivt forhindre indbrud og tyverier på vores byggeplads.” Udtaler Martin Rye Ustrup, Afdelingsleder hos Barslund.

Barslund har brugt SITE-SECURITY´s løsning i et halvt år, og har nu afsluttet den fase af byggeriet hvor pladsen har været særlig sårbar, så SITE-SECURITY er blevet afinstalleret igen.

”Man kan kun kalde det en succes, for der har ikke været et eneste tyveri mens SITE-SECURITY har været installeret. Det hele har fungeret meget professionelt, vi har ikke selv skulle stå for noget vedrørende installationen”, fortæller Martin.

Det er ikke sidste gang, at Barslund vil samarbejde med SITE-SECURITY.

”Der vil helt klart komme andre opgaver hvor SITE-SECURITY skal i spil igen. På store byggepladser vil der i perioder være materiale der står for sig selv, og hvor det giver rigtig god mening med SITE-SECURITY”, siger Martin.  

På spørgsmålet om hvorvidt Barslund vil anbefale SITE-SECURITY til andre, svarer Martin, ”Det vil jeg! Service og produkt har levet op til forventningerne og det er som det skal være, så det vil jeg klart anbefale.”

32673196-0-DSC00025---forside (1).jpg
1549053950-7448153-223x67x225x68x2x0-bar

Om Barslund A/S:

Barslund er med 35 års erfaring en af Danmarks førende entreprenørselskaber inden for anlægs- og forsyningsbranchen.

Deres projekter spænder vidt og omfatter både store offentlige og private bygherrer.

Barslund har stor erfaring i at udføre infrastrukturprojekter for bl.a. Vejdirektoratet, Banedanmark, kommuner samt flere. 

Barslund har fået installeret SITE-SECURITY modellen Solar. En perfekt løsning til byggepladser uden strøm, da løsningen har solpaneler og indbygget diesel generator.

Læs mere om Barslund

Vores SOLAR model i aktion på en fjerntbeliggende byggeplads

SS_Ikoner.png