top of page
  • Kent

Til kamp mod byggeplads tyveri


Byggepladser og lignende er desværre ofte nemme mål for tyve på jagt efter håndværker udstyr og værktøj. Det let omsættelige værktøj går som varmt brød på auktions sider som eBay og er derfor ofte en profitabel og nærmest risikofri satsning fra tyvene.


Sikrings niveauet på byggerpladser er meget svingende, og både små og store pladser bliver ramt af ubudne gæster.

De fleste af de byggepladser der har en sikrings løsning er oftest en passiv løsning med en til tider mindre præventiv effekt.


Site Security vil sætte en stopper for de mange byggeplads tyverier, vores sikrings modeller er designet og udviklet til at have både præventiv og proaktiv effekt. En af vores nyeste løsninger er aktiv vagt rundering via vores kameraer, her tjekker vores vores vagt personale minimum tre gange hver nat byggepladsen for uønsket aktivitet og vi kommer derved mange tyve i forkøbet.

Udløses alarmen har vi i løbet af 5 sekunder etableret kommunikation med de ubudne gæster på pladsen via vores smarte 2-vejskommunikationssoftware, og tilkaldt myndighederne. Dette gør at Site Security til dags dato har en succesrate på byggepladssikring på 100%

47 visninger0 kommentarer

Opmerkingen


bottom of page